Stresszmentes szerződés fordítás

Nagyon sokan elégedettek nemcsak az általunk fordított dokumentumok szakmai minőségével, hanem a gyors határidőkkel is, mely egy szerződés fordítás esetén igen kedvező feltétel szokott lenni. Nagyon jól tudjuk, hogy egy cégnek kisebb gondja nagyobb annál, hogy ki és hogyan végez el egy-egy szerződés fordítást, egészen addig, amíg a dokumentum megérkezik a megadott határidőre és természetesen ellátták a fordítók a hivatalos szakmai fordítást igazoló pecséttel is.

Találkoztunk már fél oldalas szerződés fordítással, de akadt a kezünkbe már 100+ oldalas dokumentum is, így nem utasítjuk vissza a rövid szövegeket, ahogyan a hosszabb volumenű iratkötegektől sem riadunk vissza.

Mi fordítunk, így minél több anyag érkezik be hozzánk, annál jobban örülünk, és nem stresszelünk akkor sem, ha egy 1000+ oldalas jogi szöveget kell fordítanunk. Kollégáink között egyaránt akadnak különféle szakvizsgát tett fordítók, ahogyan irodalmi szövegekre szakosodott munkatársak is, így minden csak a munkák optimális kiosztásán múlik.

Mi nem csúszunk el a határidőkkel – szerződés fordítás esetén sem

A vállalatok életében a határidő egy olyan mumus, ami, ha akarják, ha nem, ott kell, hogy legyen, hiszen másképp igen nehézkes lenne bármilyen üzletet is megkötni. Ezt mi is nagyon jól tudjuk, emiatt sosem terheljük túl fordítóinkat.

Mi úgy próbáltuk meg már cégünk megalakulása kezdetén megalkotni a vállalati struktúrát, hogy annak ellenére, hogy az ügyfeleink rendszertelenül érkeznek be hozzánk, mégis minden esetben tudjuk tartani a határidőket. Ennek eredményeképp mi a következő taktikát választottuk:

  • Minden fordítónk csak annyi munkát kap egyszerre, amennyit az adott határidőre le is tud fordítani. Ha közbejön valami, abban a pillanatban értesít minket, s mi kiosztjuk más kollégának az adott feladatot, hogy még véletlenül se csússzunk el a határidővel.
  • Mivel mindenki leadja nálunk a megadott határidőre a fordításokat, így ügyfeleink elégedettek a munkánkkal, s sokan hosszútávú üzleti kapcsolatot ápolnak velünk.

Tegyen próbára minket Ön is, s kérjen hivatalos szerződés fordításra ajánlatot még ma!

Szólj hozzá!