Lengyel fordítás

Magyar-lengyel fordító

A Bilingua Fordítóiroda szakemberei és lengyel anyanyelvi fordítói igazán tudják, mitől lesz jó egy lengyel fordítás. Nem csak minőségi fordításaink színvonalában, de árainkban és gyorsaságunkban is bízhat, így minden esetet örömmel vállalunk, legyen az határidős vagy sürgősségi fordítás, hivatalos irat, vagy egy személyesebb jellegű levél lengyelről vagy lengyelre történő fordítása. Akár magánszemélyként, akár vállalkozóként, cégként keres fel minket, mi minden esetben fogadjuk szövegét, és elkészítjük annak hivatalos fordítását, melyet záradékunkkal és bélyegzőnkkel látunk el.

Nagyszámú lengyel anyanyelvi fordítóval és lektorral dolgozunk, ezzel biztosítva, hogy szövege megtalálja a hozzá stílusban, gyakorlatban legközelebb álló fordítót. Ebben képzett szakembereink éles szeme segít, akik azonnal felmérik az elküldött szöveg paramétereit: nyelvezetét, szókészletét, célját és az ügyfél igényeit. Így a legtöbb dokumentumot egy-két napon belül már vissza is küldjük lefordítva a megrendelőnek.

A megrendelés menete igen felhasználóbarát, egyszerű és sok éves rutinunkból következően igen gyors. Győződjön meg róla azonnali és ingyenes árajánlatunkat kérve lengyel fordítandó szövegére! Itt nem csak gyakorlatunkra, de fixen alacsony árainkra is rálátást kaphat.

Hiszen nálunk a fordítás díja csak a szöveg terjedelmétől függ, és alanyi áfa mentes cégként, ennek jutányossága is utolérhetetlen.

Kik készítik a lengyel fordítást?

Lengyel fordítóink hozzáértése sokéves fordítói tapasztalatából, és anyanyelvi beszélőként a nyelv gondolkodásmódjának ismeretéből adódik. Tehát a fordított szöveg tartalmilag mindig megegyezik az eredetivel, de nyelvezete és szóhasználata elkerüli a lengyeltől idegen fordulatokat. Lektoraink és fordítóink egymást ellenőrizve biztosítják szövegének minden esetben és minden szegmensében hibátlan, pontos lengyel fordítását. Ez adja a megannyi területről érkező és hozzánk gyakran visszatérő ügyfelek hosszú sorát.

Irodánk mindig készséggel áll az Ön rendelkezésére akár a bankügy, könyvelés, jog, pénzügy, biztosítás, üzlet, marketing, autóipar, gépészet, építészet, egészségügy, orvoslás, gyógyszerészet egész területén.

 

Fordítunk:

  • szerződést, okiratot, üzleti levelet,
  • cégkivonatot, alapító okiratot, társasági szerződést,
  • használati utasítást, gépkönyvet
  • önéletrajzot,
  • végzettséget igazoló dokumentumot,
  • erkölcsi bizonyítványt,
  • orvosi tanúsítványt,
  • műszaki szakszöveget,
  • honlapokat, webshopot.

Lengyel fordítás kapcsán írjon az info@bilingua.hu e-mail címünkre.

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.