Cégkivonat fordítás

Szlovák cégkivonat fordítás

Cégkivonat fordítása gyorsan és kedvező áron szlovákról magyarra. Társasági szerződésalapító okirataláírásminta és más jogi szövegek, szerződések fordítása szakszerűen, hivatalosan, bélyegzővel, záradékkal, háromszínű szalaggal átfűzve.

A Bilingua által készített fordítással itthon eljárhat a cégbíróság előtt, s ha szeretne pénzt és időt spórolni, akkor javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot, mielőtt egy másik irodához menne.

Legyen szó bármilyen hatóságról, adóhivatalról vagy egyéb ügyletről, amihez be kell nyújtania a szlovák cégkivonatot, mi akár 24 óra alatt elkészítjük ezt Önnek, s ellátjuk a fordítóirodánk bélyegzőjével, illetve tanúsítjuk, hogy az mindenben megegyezik az eredeti dokumentum szövegével.

cégkivonat fordításának díja oldalanként 9.500 Ft szokott lenni, plusz a hitelesítői záradék a végén (ha van ilyen). Igény esetén természetesen a kapcsolódó iratokat is lefordítjuk (nyilatkozat, aláírásminta, aláírási címpéldány), de fordulhat hozzánk más jogi szöveg (bérleti szerződés, adásvételi, megbízási szerződés) fordításával is.

A szlovák cégkivonat jellemzői

A cégkivonat (szlovák nyelven Výpis z obchodného registra), egy hivatalos dokumentum, amit most már elektronikus úton is le lehet kérni, így nem kell átutazni Szlovákiába, illetve a legtöbb könyvelő hajlandó ezt helyettünk lekérni, ha ilyenre van szükségünk.

A cégkivonatokat Szlovákiában a cég székhelye szerint illetékes járásbíróság cégnyilvántartási osztályán lehet kikérni, ellentétben a hazai törvényszékeken működő cégbíróságokkal. A kivonat tartalmazza a cég, legtöbb esetben a korlátolt felelősségű társaság (szlovák rövidítése s.r.o.) alapvető adatait, mint a cégnév, bejegyzés dátuma, jogi forma, cégjegyzékszám, adószám.

Ezen felül felsorolásra kerülnek a vállalkozás tevékenységei, amiket annak idején bejegyeztek, s a cég, úgy mint idehaza is, csak ezen tevékenységek végzésére jogosult. Szlovákiában az itthoni szabályozáshoz hasonlóan szintén vannak bejelentésköteles és engedélyhez kötött vállalkozási tevékenységek, melyeket csak a vonatkozó jogszabályban meghatározott végzettség, szakképesítés vagy egyéb feltétel teljesülése esetén végezhet a vállalkozás.

szlovák cégkivonat ezeken túlmenően tartalmazza még az alapítók adatait, úgy mint név és lakhely, születési dátum, s részletesen beszámol a tagokról, illetve a vállalkozás képviselőiről, az ügyvezetőkről, megtudhatjuk, hogy milyen összeggel alapították a vállalkozást és, hogy mennyi lett ebből megfizetve mostanáig.

A kész fordítás visszaadása

A kész fordítás az elkészülés után Budapesten személyesen is átvehető XIII. kerületi irodánkban, vagy postázzuk az ön által megadott címre, az ország egész területére, akár még külföldre is. Az elsőbbségi posta másnap ott szokott lenni, rossz esetben néha két napig megy, külföldre 3-5 nap, országtól függően.

A fordítást össze szoktuk fűzni a kapott dokumentummal, vagy az arról készült fénymásolattal. Ha ön az eredetihez szeretné fűzetni, akkor mindenképpen szükség lesz az eredeti dokumentumokra, ezt behozhatja személyesen vagy postai úton is megküldheti nekünk.

Irodánk a szlovák fordítás mellett más szláv nyelveken is fordít, mint amilyen a cseh, lengyel, horvát, szerb, orosz, ukrán, szlovén. Ugyanakkor hatékonyak vagyunk a többi európai nyelvre való fordításban is.

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.