Szlovák fordítás

Hivatalos magyar szlovák fordítás

Hivatalos szlovák fordítás, a Bilingua Fordítóiroda segít Önnek a magyar-szlovák vagy szlovák-magyar fordítások kapcsán.

Bilingua Fordító iroda mostanra Budapest egyik kedvenc fordító irodájává vált, hála a gyors fordításoknak és a versenyképes áraknak, illetve annak a ténynek, hogy Magyarországon egyedül nálunk rendelhet fordítást MINDEN NYELVRE!!!

Széles körű fordítói kapcsolataink révén vállaljuk akár nagyobb terjedelmű szövegek szlovákra fordítását is viszonylag rövid idő alatt. Nemrégiben egy közel 250 oldalas szöveget adtunk le 7 nap alatt az egyik megrendelőnknek, egy egészségügyi fordítás volt.

Hivatalos fordítás, szakfordítás szlovák nyelvről

Hivatalos szlovák fordítás készítése Budapesten, céges iratok, dokumentumok fordítása rövid idő alatt és versenyképes árakon. Küldje át a szlovák fordítandó szöveget emailben, s mi egy órán belül elküldjük Önnek az árajánlatunkat. A hivatalos fordításról mindenképpen el kell mondani, hogy az nem azonos a hiteles fordítással, melyet itthon csak egy másik iroda készíthet, de sajnos jó drágán és elég lassan készülnek el vele.

Az általunk készített hivatalos fordítást ellátjuk egy záradékkal, melyben igazoljuk, hogy a fordítás megegyezik az eredeti szöveg tartalmával és le lesz pecsételve is. Az így készített Bilingua fordítások hivatalos fordításnak minősülnek, nem csak Magyarországon, de a világ más országaiban is.

Gyakori szlovák fordítások:

 • aláírási címpéldány, cégkivonat, alapítói okirat, társasági szerződés
 • adásvételi-szerződés, ajándékozási szerződés, munkaszerződés
 • hatósági erkölcsi bizonyítvány
 • bizonyítványok (érettségi bizonyítvány, szakmunkás, nyelvvizsga bizonyítvány, OKJ-s bizonyítvány)
 • főiskolai és egyetemi oklevél vagy diploma fordítása
 • termékleírás, használati utasítás, kezelési és karbantartási útmutató
 • gépkönyv, specifikáció
 • orvosi iratok (kórházi zárójelentés, ambuláns lap, lelet)
 • hallgatói jogviszony igazolás, beíratkozáshoz szükséges iratok
 • hajadon igazolás, családi állapot igazolás
 • válási végzés, ítélet, határozat, gyermekelhelyezéssel kapcsolatos iratok
 • személyi igazolvány, lakcímkártya
 • biztonsági adatlap, megfelelőségi nyilatkozat
 • weboldal, honlap fordítás
 • bírósági iratok (ítélet, határozat, végzés, rendőrségi jegyzőkönyv).

Szlovák fordítás megrendelése

A szlovák fordítást megrendelheti email vagy telefon segítségével a 06 30/21 99 300 számon, vagy emailben az  info@bilingua.hu címen. A levélben írja meg, hogy mikorra kell Önnek a fordítás és azt is, hogy hol lesz felhasználva.

Vagy töltse ki az űrlapot, csatolja a szöveget, s mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve elküldjük árajánlatunkat.

Fizetés

Befizetéssel, átutalással a CIB-nél vezetett számlánkra, részleteket emailben küldünk majd a fordítás díjának a rendezéséről. Külföldről természetesen emailen keresztül, Paypal segítségével is utalhat pénzt.

Aktuális szlovák fordítás áraink

Fordítóiroda, szlovák fordítás

Az elmúlt évek során megnőtt az igény a környező országok nyelvei iránt, ez főleg a szlovák és a román nyelv esetén mondható el, hiszen számos hazai vállalkozás döntött úgy, hogy külföldön hoz létre céget, fiók üzemet. Segítünk Önnek a szlovák nyelv kapcsán, legyen bármilyen kérdése, kérése, amit tudunk megoldunk, hogy Ön hatékonyabban kommunikálhasson külföldi üzleti partnereivel. Email fordítás szlovák nyelvre, árajánlat fordítása, üzleti levelezés fordítás szlovák nyelvre Budapesten anyanyelvi szlovák fordító által.

Miről ismeri meg a jó fordítást?

Arról, hogy olyan, mint az eredeti szöveg! Tehát nem érzi úgy az ember, hogy fordítást olvas, hanem folyik, mint egy igazi szöveg, természetes és az ember fejében meg sem fordul, hogy ezt nem ezen a nyelven írták.

Honlap, weboldal fordítás szlovák nyelvre

Fordíttassa le weboldalát szlovák nyelvre és szerezzen még több látogatót. Vállaljuk webshopok és komplett weboldalak fordítását szlovák és más nyelvekre gyorsan és elérhető áron. Azt már régen tudjuk, hogy a weboldalak esetén milyen fontos anyanyelvükön szólni a látogatókhoz, nem véletlenül követik ezt a stratégiát a legnagyobb európai szállásfoglaló weboldalak is, mint amilyen a booking.com. Ha magyarul olvashatunk egy-két dolgot a szállodáról, akkor az sokkal megnyerőbb, mint az angol szöveg, még ha tökéletesen beszélünk is angolul.

Idegenforgalmi és turisztikai szövegek fordítása, árajánlatok, pályázatok (GOP, KÖZOP, TÁMOP, TIOP, KEOP, EMOP), brosúra, szórólap, reklámanyag fordítás szlovákra.

Szlovák műszaki fordítás

Minőségi magyar-szlovák műszaki fordítás, gépkönyv, kézikönyv, használati utasítás, kezelési útmutató, felhasználói utasítás, szlovák egészségügyi fordítás, betegtájékoztató fordítása szlovák nyelvre, betegség leírás, műszer leírás fordítása, termékleírás, specifikáció fordítása szlovákra.

szlovák nyelv a szláv nyelvek közé tartozik, és legközelebbi rokona a cseh nyelv, a Bilinguánál természetesen lehetősége van cseh fordítás és tolmácsolás megrendelésére is. Ezen kívül a következő szláv nyelveken fordítunk még: lengyel, orosz, ukrán, szerb, horvát, szlovén.

De legyen szó bármilyen nyelvről, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert az esetek 99 százalékában meg tudjuk oldani a problémáját.

Hivatalos magyar-szlovák fordítás, szakfordítás Budapesten a Bilingua fordító iroda jóvoltából.

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.