Cseh fordítás

Minőségi magyar-cseh és cseh-magyar fordítások

A Bilingua fordítóiroda Budapesten vállalja fordítás készítését magyarról csehre, vagy cseh nyelvről magyar nyelvre rövid idő alatt.

Minőségi cseh fordítások készítése Budapesten, szakfordítás, lektorálás, tolmácsolás akár Csehországban is az Ön igénye szerint.

Hivatalos cseh fordítás Budapest

A legtöbbször hivatalos formában a következő okiratokat szoktuk fordítani magyarról csehre:

Természetesen más jellegű szövegek fordításában is segítünk: adásvételi szerződés, munkaszerződés, gépkönyv, használati utasítás, termék leírás fordítása, használati utasítás fordítás cseh nyelvről, karbantartási útmutató, specifikáció fordítása cseh nyelvre.

Hivatalos cseh fordítás készítése Budapesten anyanyelvi szakfordítók segítségével. Küldje át a szöveget emailben az info@bilingua.hu címre, mi hamarosan elküldjük Önnek az árajánlatunkat, utána pedig, ha kéri, akkor elkészítjük Önnek a cseh fordítást, szakfordítást.

Kérésére a hivatalos cseh fordítást bélyegzővelzáradékkal látjuk el, így azt a legtöbb hivatalos szerv elismeri, mind itthon, mind pedig külföldön. A hivatalos cseh fordítás Önnek nem kerül többe, mint a sima fordítás. A hivatalos bélyegzős, záradékos fordítás egyfajta átmenetet jelent a sima fordítás és a hiteles fordítás között, melyet a törvény szerint itthon csak egy másik iroda készíthet, bár azt elmondhatjuk, hogy nem olcsó egy ilyen fordítás, és közel sem lesz meg olyan hamar, mint a Bilingua fordítóiroda esetében.

Weboldal fordítás vagy üzleti levél fordítása csehre

Weboldal, honlap fordítása magyarról cseh nyelvre cseh anyanyelvi fordítók által. Sok cég szeretne megjelenni a cseh piacon termékeivel, szolgáltatásaival, s ehhez egy jó alapot adhat egy megfelelően felépített és megszerkesztett weboldal. Egyes nyugat-európai kutatások rámutattak arra, hogy a látogatók nagyobb vásárlási hajlandóságot mutatnak, ha anyanyelvükön olvashatják a szöveget, ezért fontos, hogy a cseh célpiacának csehül mondja el, hogy mivel foglalkozik az Ön cége, vállalkozása. Minőségi fordítás magyarról csehre Budapesten, versenyképes árak, rövid határidő, barátságos ügyintézés – Bilingua Fordító iroda.

Amit a cseh nyelvről tudni érdemes

cseh nyelv a szláv nyelvek közé tartozik, s legközelebbi rokona a szlovák nyelv. A két nyelv kölcsönösen érthető a csehet és a szlovákot beszélők részére. A cseh nyelvet (čeština vagy český jazyk, ahogy ők hívják) több, mint 10 millió ember használja, elsősorban Csehország területén, illetve Szlovákia nyugati részén, Ausztriában, Kanadában és az Egyesült Államok számos városában. A cseh nyelv hasonló még a lengyel és a szerb nyelvhez is, de nem olyan mértékben, mint a szlovák nyelv esetén.

Csehországban két nagyobb nyelvjárás van, ez a csehországi és a morvaországi, mely az ország észak-keleti részében elterjedt, Ostrava és Olomouc környékén. Az első emlékek a cseh nyelvről a 13. századból maradtak fenn. Csehország fővárosa Prága, ahol mintegy 2 millió ember él, ezért is tartják sokan hasonlónak Budapesthez.

Hogyan rendelhet a Bilinguánál cseh fordítást?

Telefonon vagy emailben, küldje át nekünk a szöveget az info@bilingua.hu címre s mi egy órán belül elküldjük Önnek az ajánlatunkat. Ha Ön jóváhagyja akkor máris nekilátunk a fordítás elkészítésének, s mihelyt kész van visszaküldjük azt Önnek emailben.

Ha szeretné egyből átküldeni, akkor töltse ki a mezőket, majd csatolja a fordítandó dokumentumot!

Cseh fordítás árainkról itt olvashat.

Fizetés a fordításért

A fordítás díját átutalhatja a CIB banknál vezetett számlánkra.

Külföldről természetesen Paypalon keresztül is fizethet a fordításért, csak adja meg a fent látható yahoo-s email címünket és küldje át az összeget.

Minőségi magyar-cseh fordítás, szakfordítás Budapesten anyanyelvi cseh fordítók segítségével, akik mindent megtesznek azért, hogy Ön a lehető leggyorsabban hozzájusson a cseh szöveghez.

Bilingua fordítóiroda nagy hangsúlyt fektet a szláv nyelvekre, a cseh mellett fordítunk még szlovák, lengyel, orosz, ukrán, szerb, horvát és szlovén nyelveken is.

Legyen bármilyen kérdése, kérése, mi igyekszünk Önnek segíteni a 7 minden napján.

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.