Angol fordítás

Angol fordítás akár aznap!

Hivatalos magyar angol fordítást kínálunk Budapesten gyakorlott angol szakfordító által, akár aznap kész, s az ára is elfogadható! Pecséttel, záradékkal, magyar szalaggal összefűzve, külföldön elfogadják! Az angol fordítás az egyik legkeresettebbek közé tartozik a fordítóirodai tevékenységek között. A budapesti Bilingua fordítóiroda segít Önnek megoldani az angol nyelvi nehézségeket a hét bármely napján, vagy akár még ünnepnapokon is.

Miért válassza a Bilinguát?

 • angol anyanyelvű fordítóink vannak
 • a világ minden nyelvén dolgozunk
 • tíz éves tapasztalattal rendelkezünk
 • áraink rendkívül versenyképesek
 • megbízhatóak vagyunk, tartjuk a határidőket
 • gyorsan dolgozunk
 • szeretjük, amit csinálunk
Általában sima és hivatalos fordítás között kell különbséget tenni. Sima fordítás esetén csak a szöveget adjuk vissza angolul, vagy magyarul, ha angolról készült, míg a hivatalos fordításnál ellátjuk a kész dokumentumot egy kétsoros záradékkal vagy tanúsítvánnyal is, amiben igazoljuk, hogy azt tényleg mi készítettük, és hogy a fordítás szövege mindenben megegyezik a forrásnyelvi dokumentum szövegével. Az ilyen fordításokat külföldön mindig elfogadták, nincs különbség a mi fordításunk és az OFFi által készített úgynevezett hiteles fordítás között. Sok esetben a magyar hatóságok előtt is használható egy korábbi jogszabály-módosítást követően, a hazai gyakorlatról azonban, vagyis, hogy mit fogad el az ügyintéző az adott szervnél, célszerű a fordítás megrendelése előtt tájékozódni.

A leggyakoribb hivatalos (hitelesített) fordítások:

 • erkölcsi bizonyítvány – 5.000 Ft
 • anyakönyvi kivonat (születési, házassági) – 5.000 Ft
 • bizonyítvány (érettségi, technikusi) – 5.000 Ft
 • diploma, leckekönyv (diplomamelléklet, index)
 • cégkivonat, aláírás-minta (aláírási címpéldány, alapító okirat) – oldalanként 3.000 Ft
 • orvosi papírok (kórházi zárójelentés, lelet, tápppénzes papír)
 • hallgatói jogviszony igazolás, óvodalátogatási igazolás
 • végzés, határozat (hatóság által kibocsátott, különböző ügyekben)
 • adóigazolás, jövedelemigazolás, családi állapot igazolás
 • bírósági papírok, ítélet

Gyakoribb sima fordítások (pecsét nélkül):

Az angol mellett természetesen lehetőség van ezeket a dokumentumokat német, francia, olasz, spanyol, portugál, szlovák, cseh, román, szlovén, horvát, szerb, ukrán, bolgár, észt, orosz és más nyelvekre is fordítani.

Mikorra készül el a fordításom?

A kisebb hivatalos fordításokat, mint amilyen az erkölcsi bizonyítvány, a bizonyítványok és anyakönyvi kivonatok akár aznap el tudjuk készíteni, feltéve, hogy a délelőtti órákban megkapjuk őket. Nagyobb szövegnél az első 10 oldalt 48 óra alatt elkészítjük, bár sürgős fordítás esetén ennél korábban is meg tudjuk csinálni. 20 oldal vagy annál több szöveg esetén a határidőt közösen állapítjuk meg. Ha több, mint 100 oldalas dokumentumot kell angolra fordítani, vagy angolról magyarra, akkor szóljon nekünk előtte egy-két nappal, hogy a fordítók felkészüljenek rá, legyen szabad kapacitásunk. Így a fordítás biztosan elkészül majd határidőre.

Hogyan rendelhetek fordítást akár külföldről is?

A hivatalos fordítást nem csak Budapestről, de az egész országból, vagy külföldről is megrendelheti. Küldje át a fordítást emailben, általában elég, ha készít egy képet róla az okostelefonjával vagy beszkenneli, s mi hamarosan elküldjük Önnek az árajánlatunkat. Megbízható szakfordítás készítése egy-két nap alatt.

Hogyan fizethetek?

Átutalással, befizetéssel a CIB banknál vezetett számlánkra: 10700505 64281311 51100005, Lajtos Gabriel néven van. Részleteket emailben küldünk Önnek. Vagy PayPal-on keresztül, esetleg postáról rózsaszínű csekken.

Anyanyelvű lektorok

A Bilingua fordítóiroda angol szövegek lektorálásában is hatékony segítséget nyújt önnek, angol anyanyelvű lektoraink a hét minden napján képesek különböző szövegek ellenőrzésére, korrekciójára. Lehetőség van angol vagy amerikai szakemberek kiválasztására, esetleg más országok (Ausztrália, Dél-Afrika) olvasói számára is személyre tudjuk szabni az elkészült angol szöveget. Az angol lektorálás díja általában a fordítási díj fele szokott lenni normál határidővel számolva, tehát 1 Ft / karakter, szóközt is beleértve. Áfa nincs.

Angol tolmácsolás konferencián, céges rendezvényeken

Irodánk a fordítás mellett természetesen tolmácsolás kapcsán is áll rendelkezésükre. Hivatalos tolmácsolás angol és más nyelveken, konferenciák tolmácsolása, céges találkozó, tárgyalás, üzemlátogatás, konszekutív és szinkron angol tolmácsolás, kísérő tolmácsolás, fülbesúgó tolmácsolás.

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.