Horvát fordítás

Horvát fordítás

Horvát fordítás gyorsan, minőségi garanciával, anyanyelvű fordítók által. A Bilingua Fordítóiroda Budapest egyik nagy kedvence, mert az általánosnak számító okmányokat akár néhány óra alatt elkészítjük, de a hosszabb, komplex szövegekre sem kell heteket várnia. Ügyfélközpontúságunk legendás, mert nálunk valóban az ügyfél elégedettsége a legfontosabb.

A horvát nyelvet nagyjából 5-6 millióan beszélik, Horvátország, Bosznia-Hercegovina hivatalos nyelve, bevették az EU hivatalos nyelvei közé és a Vajdaságban, Magyarországon, Romániában, valamint Ausztria Burgenland tartományában is hallhatjuk.

Tekintve, hogy országunkkal határos térségekben, az eredeti Magyarország néhány területén és itthon is sokan használják a horvát nyelvet, számtalanszor fordulnak hozzánk horvát fordításért. Ha munkavállaláshoz, tanulmányokhoz, vagy egyéb ügyintézéshez fordítás kell, a Bilingua Fordítóiroda az egész ország területéről elérhető online, de külföldről is fogadunk megrendeléseket.

Milyen szövegeket vállalunk?

A teljesség igénye nélkül horvát fordítást készítünk a következő szövegtípusok esetén:

Miért érdemes minket választania, ha horvát fordításra van szüksége?

 • Gyorsak vagyunk: Büszkén állíthatjuk, hogy Magyarország egyik leggyorsabb fordítóirodájaként már több mint tíz éve gyűjtjük az elégedett ügyfeleket. Az általánosabb okmányok (erkölcsi bizonyítvány, anyakönyvi kivonat, egyéb bizonyítványok) akár a megrendelés napján elkészülhetnek, de 24 órán belül biztosan. A hosszú, komplex vagy speciális szövegek esetén is rövid határidővel dolgozunk, köszönhetően nagyszámú képzett fordítónknak, tapasztalatainknak és dinamikus munkaszervezésünknek.
 • Minőséget és szakértelmet kínálunk: Szakképzett, anyanyelvű fordítóink között szinte minden szakterület ismerője
  megtalálható. A jogi szakfordítást jogi berkekben jártas kolléga végzi, a műszaki vagy orvosi, esetleg gazdasági szövegeket is az adott területen mozgó szakfordító készíti el.
 • Munkánkra minden esetben minőségi garanciát vállalunk.
 • Megfizethető árakat kínálunk: Ellenőrizhetően jutányos árakkal dolgozunk. Minden fordításra árajánlatot küldünk, így Ön akár le is ellenőrizheti áraink versenyképességét.
 • Online ügyintézésre buzdítunk mindenkit: Árajánlatot e-mailben is kérhet, a fordítandó dokumentumot szkennelve vagy megfelelően lefényképezve elküldheti e-mail címünkre, mi elektronikus úton megküldjük a kész fordítást, majd banki átutalással kiegyenlítheti a számlát. Ez Önnek mindössze néhány kattintás, de rengeteg időt és energiát spórol vele, ráadásul így a világ bármely pontjáró intézheti fordítását. A hivatalos dokumentumokat vagy az Ön kérésére bármilyen fordítást postán is elküldjük Önnek.
 • Barátságos kiszolgálásban részesítjük: Kollégáink telefonos, online vagy személyes megkeresés esetén igyekeznek mindenben az Ön segítségére lenni.

Mennyibe kerül a horvát fordítás?

horvát fordítás ára több tényező függvényében változik. A szövegtípus, a szöveg hossza és komplexitása, valamint jellege és a kívánt határidő is befolyásoló tényező. A gyakoribb okmányokat, mint diploma, erkölcsi bizonyítvány vagy anyakönyvi kivonat fix darabáron kínáljuk, azonban hosszabb, egyedi szövegekre karakterárat alkalmazunk. Az egyszerűbb, köznapi szövegek áránál a komoly szaktudást igénylő szövegek szakfordítása kicsivel magasabb, mivel az adott szakterületen mozgó, ám fordításban is szakképzett anyanyelvű fordító kolléga profi munkáját igényli.

Ha Önnek SOS fordításra van szüksége, némi felárral kell számolnia.
Rejtett költségek nincsenek, ÁFA nem kerül felszámításra, a közölt összeg mindig bruttó árként értelmezendő.

Fordítás áraink

Gyors fordítás horvát nyelvre vagy horvát nyelvről

A fordítási munkálatok hosszát ugyanazok a tényezők határozzák meg, mint amelyek a munka árát is befolyásolják. A gyakoribb okmányokat egynapos, sőt akár párórás határidővel készítjük, ám a s hosszabb vagy összetett szövegek, weboldalak fordításakor is versenyképes vállalási határidőt biztosítunk. A Bilingua Fordítóiroda az egyik leggyorsabb az országban és ezt Ön is letesztelheti, ha még ma kéri ajánlatunkat.

Hogyan fizethet a fordításért?

 • Banki átutalással
 • Banki befizetéssel
 • Postai úton
 • Személyesen irodánkban
 • PayPal-on keresztül
 • Külföldről is
 • Eurós vagy forintos számlára

Hiteles vagy hivatalos fordítás?

Irodánkban hivatalos fordításokat is készítünk, melyeket záradékkal és pecséttel látunk el. Ezeket a fordításokat a legtöbb ügyintézésnél elfogadják, tudunk Önnek spórolni, s még időben is jobban jár, mintha máshová vinné a dokumentumokat. 

Részletekért hívjon minket most!

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.