Website fordítás

Website fordítás

Weboldalát fordíttassa le a budapesti Bilingua fordítóirodával! Website fordítás cégének rövid idő alatt, küldje át a linket, s egy órán belül elküldjük az ajánlatunkat!

Mert a világ több, mint Magyarország!

Az internet rohamos fejlődése számtalan weboldalt keltett életre. Ma már elképzelhetetlen egy olyan vállalkozás, amely ne rendelkezne weboldallal. Az emberek a legtöbb információt az internetről szerzik, sokan ott vásárolnak, megtakarítva ezzel pénzt és időt. Ha már van magyar nyelvű weboldala, akkor miért ne fordíttatná le idegen nyelvre is? Hiszen minél több nyelven lesz olvasható weboldala, annál nagyobb lesz az üzleti sikere!

Használja ki az internet adta lehetőségeket, szerezzen vásárlókat Olaszországból, Mongóliából, Romániából, Finnországból, Észtorzságból, Lettországból, Dániából, Amerikából, Franciaországból stb. Ebben segít Önnek a budapesti Bilingua fordító iroda! Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Website fordítás több mint 40 idegen nyelvre Budapesten

Több mint 40 idegen nyelvre vállaljuk weboldalának fordítását. Ha elfogad tőlünk egy jó ötletet, akkor több nyelvre is lefordíttatja weboldalát. Ez a jó üzlet titka! Mi segítünk ebben Önnek! Hívjon bennünket akár most azonnal a 06 30 443 8082 telefonszámon, vagy adja meg weboldalának címét a glajtos@yahoo.com emailcímre elküldve. Mi megnézzük a fordításra váró weboldalt, és elküldjük az ajánlatunkat. Megbeszéljük a részleteket, és a kész munkát elküldjük Önnek a megbeszélt határidőre.

Most ajándék SEO / keresőmarketing csomaggal!!!

Egy budapesti keresőmarketing partnercégünk segítségével nemcsak a fordítást végezzük el, de a keresőmarketing / SEO területén is adunk tanácsokat, mindezt teljesen ingyen, a fordítás mellé!

Számunkra nem jelent akadályt, hogy a lefordított weboldal és az eredeti formátuma teljesen megegyezzen. Csak a szöveget exportáljuk ki a formátumból, lefordítjuk a kívánt idegen nyelvre/nyelvekre, majd importáljuk az eredeti formátumba. Elrendezzük a lefordított szöveget pontosan úgy, ahogy az eredeti szerepel. Csak minőségi munkát adunk ki a kezünkből, hiszen anyanyelvi fordítókkal dolgozunk!

Nemcsak magyar nyelvről fordítunk weboldalakat idegen nyelvre, hanem idegen nyelvről magyarra, vagy más nyelvre is.

Fordíttassa le weboldalát a Budapesti Bilinguával románra, csehre, angolra, oroszra, olaszra, németre, franciára, szlovénra, szlovákra, lettre, finnre, észtre, dánra, vagy amilyen nyelvre csak akarja!

Gyors és olcsó weboldalfordítás Budapesten – Bilingua fordító iroda!

Facebook hirdetések fordítása, Google Ads hirdetések fordítása

Várjuk mihamarabbi jelentkezését, hívjon bennünket most, vagy írjon nekünk!

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.