Bilingua fordítóiroda 13. kerület

fordítóiroda xiii. kerületGyors fordítás, korrekt árak, tapasztalt csapat

Bilingua fordítóirodánk a 13. kerületben a Madarász Viktor utca 13 szám alatt könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel; a kék M3-as metróval, a 105-ös vagy a 15-ös busszal is.

Autóval is könnyen el lehet találni hozzánk, hiszen a Váci úttal párhuzamos a Madarász Viktor utca, a ház előtt vagy a közelben lehet parkolni.

 

Bilingua fordítóiroda 13. kerület – gyors és precíz fordítás

Tapasztalt kollégáink a rövidebb terjedelmű fordításokat akár már aznap el tudják küldeni ügyfeleinknek, hogy ezzel is segítsük a bürokratikus ügyintézés gyorsítását. Természetesen a több ezer oldalas szépirodalmi szövegeket mi sem tudjuk elvállalni máról holnapra, így ezekben az esetekben mindig adunk egy határidőt, amit nem tolunk ki, hiszen ha elvállalunk valamit, azt szeretjük időre elvégezni.

Hivatalos fordítást is végzünk – amely nem egyezik meg a hiteles fordítással, ezt csak az OFFI Zrt. készítheti -, így a különféle orvosi papírok, szerződések, tanulmányi iratok és egyéb hivatalos okiratokat is precízen dolgozzuk fel, a hivatalos fordítás pecsétjével látjuk el. Ez azt jelenti, hogy az eredeti szöveg teljesen megegyezik a fordított anyaggal.

Bilingua fordítóiroda 13. kerület – versenyképes árak, ügyfélorientált kiszolgálás

Mivel ügyfelekből élünk, muszáj, hogy versenyképes árakkal dolgozzunk, különben a konkurens cégek elcsábítják tőlünk az ügyfeleinket. Emiatt az árak kalkulálásánál igyekszünk a józan ész határai között maradni, illetve munkavállalóinkat is tisztességesen megfizetni.

A legtöbb ismert nyelvre 2 Ft – alanyi áfa mentesen -, a kevésbé ismert nyelvekre pedig általában 3,20 Ft-ot áron szoktunk fordítani. Ezt ügyfeleink elfogadhatónak tartják, máskülönben nem ajánlanának minket ismerőseiknek.

Ne oldja meg okosba’, inkább bízza tapasztalt csapatunkra a fordítási feladatokat!

Minden hivatásos fordító már kilométerekről kiszúrja azt, ha egy cég amatőr fordítót használ a céges szövegek lefordítására. Ne kövesse el ezt a hibát, hiszen így veszíthet cége a megbízhatóságából. Mindegy, hogy webkatalógust, technikai szöveget, vagy jogi szabályzatot szeretne fordíttatni, mi szinte minden területen tudunk segíteni. Lépjen velünk kapcsolatba még ma!