Katalógus fordítás

Katalógusok fordítása

Katalógusfordítás Budapesten angol, francia, német, olasz, horvát, cseh, szlovák, román, spanyol, portugál, észt, lengyel, mongol és más nyelvre.

Anyanyelvi fordítókkal vállaljuk katalógusok fordítását több mint 40 idegen nyelvre! Minél több nyelvre fordíttatja le katalógusát, annál nagyobb az esélye vásárlói körének bővítésére!

Nemcsak magyar nyelvű katalógusokat fordítunk idegen nyelvre, hanem idegen nyelvűeket magyarra, esetleg másik idegen nyelvre. A párosítás Öntől függ!

A katalógusfordításról

Tudjuk, hogy a különböző cégek komoly munkával hozták létre a magyar nyelvű katalógusokat, melyeknél nemcsak a szövegre figyeltek oda, hanem az igényes tervezésre is. A termékkatalógusok külalakja fontos szempont a cégek esetén, és ha fordításra kerül a sor, akkor az eredeti külalakot meg kell tartani.

Mit kínál Önnek a Bilingua katalógusok fordítása esetén?

Megtartjuk az eredeti formátumot, csak a szöveget fordítjuk le a kívánt nyelvre. Egyszerre több nyelvre is lefordítjuk, ahogy a megrendelő szeretné. Javasoljuk, hogy ne csak egy nyelvre fordíttassa le katalógusát, minél több idegen nyelven jelenik meg, annál sikeresebb lehet vállalkozása, annál nagyobb célpiacot érhet el.

A katalógusok szövegének fordítását anyanyelvi fordítók végzik. A budapesti Bilingua fordító iroda szakfordítói tudják, hogy katalógusfordításkor fontos szempont, hogy a célközönség úgy érezze, anyanyelvén szólították meg, így nyerik el a vásárlóközönség bizalmát. A szó szerinti fordítás ebben az esetben nem célszerű, mert nem tudja visszaadni az anyanyelvi érzést. Professzionális fordítóink tehát nem szó szerinti fordítást készítenek, hanem értelem szerintit.

A Bilingua fordító iroda megőrzi katalógusának eredeti formátumát, és a lefordított szöveget ugyanúgy helyezzük el, mint ahogy az eredeti szerepel a katalógusban.

Katalógus fordítás rendelése a Bilinguától

Küldje el nekünk a lefordítandó katalógust bármilyen formátumban a glajtos@yahoo.com címre, mi egy órán belül elküldjük Önnek árajánlatunkat, valamint a javasolt határidőt, elkészítjük a fordítást, és amilyen formátumban Ön szeretné, visszaküldjük a kész munkát!

Katalógusok fordítás angolról, németről, spanyolról, olaszról, franciáról, oroszról, szlovákról, csehről, lengyelről, szerbről, ukránról, horvátról, szlovénről és más nyelvekről. Minőségi fordítás több mint 40 idegen nyelven gyorsan és olcsón Budapesten a Bilingua fordító iroda segítségével! Vegye fel velünk a kapcsolatot akár most azonnal!

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.