Orosz fordítás

Orosz fordítás kedvező áron

Hivatalos orosz fordítás Budapesten, anyanyelvű orosz fordítók, több éves szakmai tapasztalat, precizitás, minőség – mindez elérhető áron!

Minőségi orosz fordítás, szakfordítás és lektorálás magyarról orosz nyelvre és oroszról magyarra.

A leggyakoribb orosz fordítások

  • hatósági erkölcsi bizonyítvány
  • iskolai bizonyítványok (érettségi bizonyítvány, technikusi bizonyítvány)
  • oklevél, diploma, leckekönyv, oklevél-melléklet
  • céges iratok (cégkivonat, alapító okirat, társasági szerződés, aláírás-minta)
  • anyakönyvi kivonat (születési, házassági, halotti)
  • munkakönyv, munkahelyi igazolások
  • covid oltás-igazolás, orvosi iratok
  • műszaki szövegek, használati útmutató, gépkönyv, kézikönyv
  • hallgatói jogviszony igazolás, hajadon igazolás
  • adásvételi szerződés, bérleti szerződés, munkaszerződés

Orosz fordítás rendelése

Orosz fordítást a legegyszerűbben úgy tud tőlünk rendelni, ha lefotózza az iratokat telefonnal, vagy beszkenneli őket és átküldi nekünk e-mailben: info@bilingua.hu

Árajánlatot munkaidőben 1 órán belül küldünk.

Hivatalos orosz fordítások pecséttel, tanúsítvánnyal.

Bár Oroszország nincs túl közel hozzánk, gazdasági és politikai jelentőségét nem lehet figyelmen kívül hagyni. Mérete, több, mint 100 milliós felvevőpiaca továbbra is vonzó célponttá teszik az exportban gondolkodó hazai vállalkozások számára, nyersanyagai, ásványkincsei pedig a behozatal szempontjából jelentősek.

A Bilinguában ön megtalálja méltó orosz partnerét. Orosz fordítás és tolmácsolás kedvező áron, rugalmasan, az ön igényei szerint. Gyakori, hogy egy-egy irat vagy szerződés hivatalos fordítására van szükség, és a határidő rövidsége miatt az „tegnapra kellett volna”. Mi s.o.s. vagy expressz fordításokat is készítünk, a hivatalos fordítást ellátjuk záradékkal, melyben irodánk tanúsítja, hogy a két szöveg megegyezik egymással. Az ilyen hivatalos fordításokat külföldön elfogadják, ön azonnal intézheti ügyeit.

Tegyen próbára minket!

Küldje el nekünk a szöveget emailben, s  mi 60 percen belül eljuttatjuk önhöz árajánlatunkat, és jó esetben (ha a szöveg terjedelme engedi) akár már 24 órán belül kezében tarthatja a hivatalos orosz fordítást!

Írjon nekünk most: info@bilingua.hu!

Anyanyelvi orosz fordítás, lektorálás, tolmácsolás

Vállaljuk orosz szakszövegek magyar fordítását vagy fordítva, 4-6 oldalas iratok esetén akár 24 órán belül! Legyen az műszaki, jogi, egészségügyi, pénzügyi, mezőgazdasági vagy más jellegű, mi hamar lefordítjuk azt Önnek!

Mivel tapasztalt anyanyelvi fordítókkal dolgozunk, akik nemcsak az orosz nyelv stilisztikáját és grammatikai szabályait ismerik, hanem a magyar nyelvét is, így az általuk készített fordítások megfelelnek minden követelménynek.

Részletes tájékoztatásért az orosz fordításokkal kapcsolatban hívja irodánkat a 06 30 / 2199 300-as telefonszámon! Vagy kérjen információt emailben az info@bilingua.hu email címen! Ha Budapesten él, látogasson el hozzánk személyesen a Madarász Viktor utcai irodánkba, keressen minket bizalommal!

Az orosz nyelv hányatott sorsa

Az orosz nyelv oktatása még nem is olyan régen kötelező volt az iskolákban, aztán sokáig idegenkedtünk tőle, majd napjainkban ismét divatossá vált az idegen nyelveket tanulók körében. Az orosz nyelv így mondhatni kiszorult a közoktatásból, magánúton viszont sokan szeretnék elsajátítani, illetve a moszkvai egyetemek is meglehetősen vonzóak a diákok szemében.

Érthető tehát, hogy egyre több ügyfelünk fordul hozzánk orosz fordításért. A Bilingua fordítóiroda nagy hangsúlyt fektet az orosz és más szláv nyelvekre (cseh, szlovák, lengyel, horvát, szlovén), idehaza egyfajta specialistákká is váltunk ezen nyelvek tekintetében.

Néhány érdekesség Oroszországról

Oroszország a föld legnagyobb területű országa, amely csaknem kétszer akkora mint az Egyesült Államok, Magyarország területének pedig a 180-szorosát teszi ki. Az országon belül kelet-nyugati irányban közel 8000 km-t utazhatunk, ez összesen 9 időzónát takar. Lakosainak száma több, mint 140 millió és 128 népcsoportra oszlanak. A főváros, Moszkva több, mint 10 millió ember otthona.

Ezekből az adatokból is látszik, hogy milyen jelentős országról beszélünk, így számunkra rendkívül fontos, hogy segíteni tudjunk Önnek az orosz nyelvvel kapcsolatos ügyekben, legyen az orosz fordítás, tolmácsolás vagy lektorálás.

Orosz fordítási árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon!

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.