Francia fordítás

Francia fordítás

francia fordítás egyre keresettebb szolgáltatás hazánkban. A külföldi munkavállalás, nemzetközi házasságok, külföldi tanulmányok számos hivatalos és egyéb dokumentumot kívánnak meg, természetesen francia nyelven. A Bilingua Fordítóiroda gyorsan és megbízhatóan vállalja iratok franciára vagy franciáról magyarra fordítását, ráadásul mindezt anyanyelvű szakfordítókkal, megfizethető áron.

A francia nyelv jelenleg nagyjából 110 millió ember anyanyelve, de kétszer ennyien használják aktívan. Nem csupán Európában, de Afrika egyes területein, Észak-Amerikában és néhány szigetországban is hivatalos nyelv, ezen kívül a nagymértékű migráció és globalizáció hatására egyre többen tanulják. Az angol és német mellett egyre többen fordulnak hozzánk francia fordítás igényükkel és egyre változatosabb dokumentumokkal dolgozunk.

Mit vállal a Bilingua Fordítóiroda?

 • hivatalos szövegek, okmányok
 • Covid tesztek, oltási igazolások
 • weboldalak, reklámszövegek, marketing anyagok
 • egészségügyi szövegek
 • irodalmi szövegek
 • gazdasági, pénzügyi szövegek
 • szakdolgozatok
 • használati utasítások, leírások
 • jogi szövegek, szerződések
 • katalógusok
 • iskolai szemléltető eszközök

 

Mit várhat tőlünk, ha francia fordításra van szüksége?

 • Szakértelmet: Bármilyen szöveget, dokumentumot elküldhet nekünk. Szakképzett anyanyelvű fordítóink között mindig akad valaki, aki az adott területen jártas vagy épp a fordításon kívül azon a területen végzi aktívan munkáját.
  A fordítandót ide várjuk: info@bilingua.hu
 • Gyorsaságot: Fordítóink magas létszáma, évtizedes tapasztalatunk és ügyfélközpontúságunk rövid határidőket szab. Az általános dokumentumok (erkölcsi bizonyítvány, anyakönyvi kivonat stb.) már a megrendelés napján elkészülhet, de a hosszabb és komplex szövegekre sem kell heteket várnia.
 • Minőséget, precizitást: Anyanyelvű fordítóink szakképzettek, így minden tekintetben kiváló munkát tudnak végezni.
 • Megfizethető árakat: Igyekszünk versenyképes árakkal is az Önök kedvében járni.
 • Online ügyintézést akár külföldről is: Sokkal kényelmesebb e-mailben intézni a fordítást és elektronikusan megkapni a kész munkát. Hivatalos fordítás esetén vagy az Ön kérésére postai úton is kiküldjük az elkészült francia fordítást.
 • Barátságos ügyfélszolgálatot: Számunkra ügyfeleink a legfontosabbak, így igyekszünk mindenben segítségükre lenni.

A francia fordítás ára

francia fordítás ára nem egységes. A gyakoribb okmányokat (egyszerű hivatalos papírok, mint erkölcsi bizonyítvány, diploma) fix darabáron készítjük. A hosszabb, összetett szövegek karakteráron kerülnek kiszámlázásra. A komoly szakértelmet igénylő, például komplex jogi vagy speciális műszaki, esetleg orvosi szövegek ára kicsivel magasabb, mint az egyszerű, hosszabb lefordítandóké. Fordítóinknak több munkát kell belefektetni, ráadásul az adott szakterületen mozgó kolléga segítsége szükséges.
Amennyiben Önnek sürgősen van szüksége többnapos határidővel készülő fordítására, gyorsasági felár ellenében tudjuk vállalni az expressz fordítást.

Milyen gyorsan készül el a francia fordítás?

francia fordítás közül az általánosabb dokumentumom már a megrendelés napján elkészülhetnek és e-mailben kiküldésre kerülhetnek, valamint postai küldeményként is útnak indulnak. Számos szöveget 24 órán belül fordítunk, és a komplex, hosszú fordítások is néhány nap alatt elkészülnek. Számunkra fontos az ügyfél elégedettsége, melyet a jutányos árak, magas minőség, garancia mellett gyorsasággal biztosítunk.
Senki sem szeret várni, nálunk nem is kell.

Fizetési lehetőségek

Számos fizetési lehetőséget kínálunk annak érdekében, hogy Ön a lehető legkényelmesebben jusson hozzá francia fordításához.

Fizethet személyesen budapesti irodánkban készpénzzel (bankkártyás fizetésre jelenleg nincs mód).
Fizethet banki átutalással forintos vagy eurós számlánkra, belföldről vagy külföldről, PayPal-on keresztül is.

Fizethet banki befizetéssel vagy postai úton rózsaszín csekk használatával.

Hivatalos francia fordítás vagy hiteles francia fordítás?

A hivatalos és hiteles fordítás nem ugyanazt jelenti. Egyes ügyintézésekhez elegendő az általunk is készített hivatalos fordítás, melyet pecséttel és záradékkal látunk el, ám néhány szervnél, néhány folyamathoz hiteles fordításra van szükség. Mi nem készíthetünk hiteles fordítást, mert Magyarországok kizárólag egy másik iroda jogosult rá. Amennyiben nem biztos azt illetően, hogy milyen fordítást fogadnak el ügyintézése során, forduljon ahhoz az ügyintézőhöz, akihez beadásra kerül a lefordított okmány.

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.