Fordítás árak

Fordítás árak

Fordítás árak: 2,00 Ft / karakter (erre nem jön áfa) A Bilingua Fordítóiroda a legtöbb nyelv esetén 2 Ft / karakter áron dolgozik, s vállaljuk a legtöbb szöveg gyors és precíz fordítását Szakfordítás esetén (műszaki, jogi, gazdasági, egészségügyi vagy bölcsészettudományi szöveg) az áraink eltérően alakulnak. Az északi nyelvek (svéd, dán, norvég) esetén az ár meghatározása egyedi úton történik, mindig a fordítandó szöveg megtekintése után küldjük el Önnek az ajánlatunkat és ezek a nyelvek 3,10 Ft / karakter áron fordíthatók le. A mongol fordítás díja szintén 3,10 Ft. Mivel jelenleg alanyi áfa mentesek vagyunk, ezért a fordításra nem jön áfa. Fordítás, szakfordítás, tolmácsolás Budapesten és az ország más városaiban. Gyors ügyintézés, gyors fordítás készítése elérhető árak mellett.

Hívjon most a

+36-30/219-9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lenni.Amennyiben a fájlok ennek a feltételnek nem felelnek meg, akkor kérjük, hogy WeTransfer segítségével küldje el nekünk.

2GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető. Kérjük, hogy címzettnek az info@bilingua.hu e-mail címet adja meg.