Olasz fordítás

Olasz fordítások Budapesten

Olasz-magyar, magyar-olasz fordítás, tolmácsolás, szakfordítás, hivatalos olasz fordítások készítése Budapesten a Bilingua fordítóiroda segítségével.

A budapesti székhellyel rendelkező Bilingua fordítóiroda segít Önnek leküzdeni a nyelvi nehézségeket, akadályokat. Ha olasz ügyfeleivel szeretne tárgyalni, illetve olasz üzleti levelezéseit szeretné gyorsan megoldani, akkor keressen meg bennünket most! Több külföldi ügyféllel is tartjuk a kapcsolatot, akik számára mi intézzük olasz nyelvű hivatalos levelezéseiket, ott vagyunk olasz tolmácsainkkal üzleti megbeszélésein, bemutatóin, konferenciáin.

Olasz anyanyelvi tolmácsaink már számos üzletember üzleti sikereit segítette elő a folyékony, zökkenőmentes tárgyalásokon. Ha olasz fordítóra illetve tolmácsra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Oltási igazolás, PCR teszt fordítása

A határon való könnyebb átjutás érdekében célszerű lehet a már meglévő oltási igazolást vagy PCR tesztet olaszra fordítani. Így valószínűleg még gyorsabb lesz majd a beutazásuk, s a hatóság emberei kevesebbet kérdeznek.

Hivatalos olasz fordítás Budapesten 

A Bilingua fordító Iroda készséggel vállalja hivatalos olasz nyelvű dokumentumainak fordítását magyar nyelvre, illetve magyar nyelvről olaszra. A hivatalos fordítás gyorsabb és meglehetősen olcsóbb, mint a hiteles fordítás. Hiteles fordítást mi nem készítünk, azt hazánkban csak egy másik iroda teheti meg. Mielőtt lefordíttatná hivatalos szövegét, érdeklődje meg, hogy milyen fordítást fogadnak el. Az esetek 90 százalékában megfelel a hivatalos fordítás, hiszen záradékkal van ellátva, illetve bélyegzővel. A záradék minden esetben igazolja, hogy a lefordított illetve az eredeti szöveg teljes mértékben megegyezik.

Olasz fordítását bízza a Bilinguára!

Bármilyen olasz szövegtípus gyors fordítását vállaljuk, akár sos határidővel is. Gyorsaságunk, pontosságunk, illetve a határidő komoly betartásának oka, hogy olasz anyanyelvi fordítókkal dolgozunk. Fordítóink felkészült, komoly szakmai és tapasztalati háttérrel rendelkező profik. Nemcsak fordítással foglalkoznak, hanem szükség esetén lektorálnak is.

Ahhoz, hogy a lektorálást sikeresen elvégezzük, természetesen szükségünk van az eredeti szövegre. Abban az esetben is vállalunk olasz lektorálást, ha nem mi készítettük a fordítást. Lektorálási áraink alacsonyabbak a fordítás áraknál, viszont ha a szöveg nem megfelelően van fordítva, és lektorunk újra kell fordítsa a szöveg nagy részét, akkor az ár természetesen változik. De erről mi időben értesítjük ügyfelünket, és megtárgyaljuk a részleteket. Ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot akár most azonnal!

Gazdasági és jogi fordítás, weboldal fordítása olasz nyelvre Budapesten, gyors fordítások készítése kedvező feltételek mellett!

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.