Román fordítás

Gyors román fordítás Budapesten és az egész országban. Válassza a Bilingua Fordítóirodát!

Cégünk nemcsak gyors és páratlan minőségű munkájával egyedülálló a piacon, de áraival is. Anyanyelvű román fordítóink minőségi fordításokat készítenek, irodánk mindkét irányban dolgozik (magyar-román fordítás vagy fordítva). Sokéves tapasztalatunkkal hatékonyan segítjük a munkáját az év minden napján!

Szakterületek

Akár cég részére, akár magánszemélyként szeretne hivatalos vagy sima fordítást kérni, nálunk megtalálja a megfelelő szakembert!

  • orvosi, egészségügyi, gyógyszerészeti szövegek fordítása
  • jogi fordítás (szerződés, megállapodás, bírósági papírok, ítélet, végzés, rendőrségi jegyzőkönyvek)
  • műszaki fordítás (gépkönyvek, termékleírások, biztonsági adatlapok, használati utasítások fordítása)
  • üzleti fordítás (e-mailek, levelezések, árajánlatok, beszámolók)
  • honlapok és webshopok fordítása
  • bizonyítvány, diploma, anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány
  • társasági szerződés, cégkivonat, aláírási-címpéldány

Fordítások – hitelesített fordítás

Hivatalos fordítást (hitelesített fordítás) készítése pecséttel, tanúsítvánnyal, az ilyen fordításokat külföldön elfogadják.

Mi irodánk sikerének a titka? A Bilingua szakemberei, román fordítói és lektorai egymás képességeinek, tapasztalatainak ismeretében segítik egymás munkáját. Így az Ön számára fordított irat több ponton, minden részletében ellenőrizve lesz. Román fordítóink közül mindig megkeressük azt, akinek ismereteihez, gyakorlatához a szöveg típusa legtesthezállóbb, így kerülve el a félrefordításokat, nyelvi idegenséget. Fordítóink a román nyelv minden szegmensét, logikájának, felépítésének, gondolkodásmódjának egészét ismerve képesek annak szépségét és kivételességét megtartani.

Román fordítás romániai egyetemi jelentkezéshez

Napjainkban egyre többen jelentkeznek a Kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetemre (BBTE) vagy a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem (MOGYE) valamely szakára. Ilyenkor az egyetem egy hitelesített fordítást kér a jelentkezőktől, amit egy közjegyzőnek felül kell még hitelesítenie.

Természetesen irodánk ebben is segít Önnek. A román minisztérium által nyilvántartásba vett fordítónk elkészíti a fordítást, majd elviszi azt valamely romániai közjegyzőhöz, s a kész fordítást elküldi az egyetem tanulmányi osztályára. Igény esetén akár önnek is vissza tudjuk postázni természetesen. Az ilyen fordításokról egy elektronikus másolat is készül PDF-ben, amit e-mailben szintén eljuttathat az oktatási intézménynek.

Bilingua fordítóiroda színvonalát garantálja továbbá pecsétje és záradéka, mellyel hivatalos fordításainkat ellátjuk. Fontos hangsúlyozni, hogy hiteles fordításokat itthon csak egy másik irodának van jogosultsága kiadni, ugyanakkor a Bilingua rendelkezik Romániában olyan hiteles fordító partnerekkel, akik készíthetnek hiteles román fordítást, el tudják látni a fordítást román tanúsítvánnyal, pecséttel, közjegyzőhöz is elviszik. Természetesen tolmácsolásban is tudunk segíteni.

A fordítandó szöveg terjedelmétől függően fix árakkal dolgozunk, áfa mentesen.

Rendelés

A rendelés felhasználóbarát, egyszerű és gyors, így a sürgősségi és határidős esetek sem jelentenek akadályt. Ingyenes ajánlatkérés után, megegyezés esetén azonnal megkezdjük a fordítást. Hívjon most a +36-30/219-9300 számon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@bilingua.hu címre!

A lefordított dokumentumot pár napon belül visszaküldjük elektronikus úton és postázzuk is a kért címre.