Ukrán fordítás

Ukrán fordítás

Ukrán fordítás magyarra vagy magyarról fordítás ukránra? Nekünk nem jelent gondot. Rövid határidővel, jutányos áron, anyanyelvű szakfordítók minőségi munkáját kínáljuk, melyre minőségi garanciát vállalunk. A Bilingua Fordítóiroda Budapest kedvenc fordítóirodája, mert számos előnyünk mellett rendkívül segítőkész, barátságos ügyfélszolgálat várja az Ön megkeresését.

Az ukrán egy keleti szláv nyelv, Ukrajna hivatalos nyelve, melyet hozzávetőlegesen 41 millióan beszélnek. Manapság egyre többször van szükség ukrán fordításra. A határon túli magyarok ügyintézése, a külföldi munkavállalás nagyban megnövelte az ukrán fordításra való igényt, így mi is egyre több ukrán vagy ukránra fordítandó szöveggel, okmánnyal találkozunk. Természetesen több, anyanyelvű ukrán szakfordító kollégával büszkélkedhetünk, akik több más területen is szakértelemmel bírnak, így mindennemű szöveg szakfordítása megoldott.

 

Milyen szövegeket fordítunk?

 • marketing anyagok, reklámszövegek, AdWords szövegek, weboldalak
 • egészségügyi szövegek
 • irodalmi szövegek
 • gazdasági, pénzügyi szövegek
 • szakdolgozatok
 • használati utasítások, leírások
 • jogi szövegek, szerződések, hivatalos iratok
 • prospektusok, katalógusok
 • iskolai szemléltető eszközök

 

Miért válasszon minket, ha ukrán szakfordításra van szüksége?

 • Minőségi munkát végzünk: Számunkra nagyon fontos, hogy a különböző szakfordításokat az adott területen jártas kolléga végezze. Így amellett, hogy anyanyelvű fordítóként nyelvhelyességi szempontból tökéletes fordítás készül, szakmailag is kifogástalan végeredményt kapunk. Szakképzett, tapasztalt fordítóink precízek, mi pedig minőségi garanciát vállalunk minden munkára.
 • Gyorsak vagyunk: A Bilingua Fordítóiroda Budapest és talán az egész ország egyik leggyorsabb fordítóirodája. Számos esetben már a megrendelés napján elkészülhet fordítása, de a hosszabb, összetett munkákat is csupán néhány napos határidővel készítjük. Természetesen a fordítandó anyag hossza, mennyisége alapvetően befolyásolja a vele való munka időtartamát, de tegyen minket próbára!
 • Áraink versenyképesek: Több árkategóriába soroljuk a munkákat, ám még a legdrágább fordítással is versenyben vagyunk a jutányos árak megmérettetésén. Hiszünk a megfizethető minőségben és legfőbb értéknek ügyfeleink elégedettségét tekintjük.
 • Online is intézheti fordítását: A mai világban mindenki rohan, az idő a legnagyobb kincsünk. Miért pazarolná személyes ügyintézésre, ha néhány kattintással is megrendelheti az ukrán fordítást? Küldje el nekünk a fordítandót e-mailben, akár okostelefonnal lefotózva vagy szkennelve. Mi árajánlatot küldünk és amennyiben kéri szolgáltatásunkat, neki is látunk a munkának. Az elkészült anyagot elektronikus úton kapja meg. A hivatalos fordításokat postán is megküldjük.

A lefordítandó dokumentumot ide várjuk: info@bilingua.hu

 • Ügyfélközpontúak vagyunkBarátságos ügyfélszolgálatunk várja a hívását: +36-30/219-9300
 • Többféle fizetési mód közül választhat: banki átutalás akár PayPal-on keresztül is, külföldről vagy belföldről, eurós és forintos számlára. Fizethet személyesen készpénzzel budapesti irodánkban vagy rózsaszín csekken postai úton is.

Az ukrán fordítás ára

Az ukrán fordítás árát több tényező alapján határozzuk meg: a szöveg hossza, jellege, típusa és szakértelemigénye, valamint az SOS gyorsaságra való igény. Az általánosabb iratokat, egyoldalas hivatalos okmányokat jutányos darabáron számlázzuk, ám a komplex, hosszú vagy speciális szaktudást igénylő szövegeket karakteráron számoljuk. Az olyan szakszövegeket, melyekhez valóban képzettség szükséges az adott területen, picit magasabb áron készítjük, mert speciális fordító kolléga segítség szükséges hozzá.
Abban az esetben, ha kiemelkedő gyorsaságunk nem bizonyul elégségesnek és SOS-ben van szüksége az ukrán fordításra, felár ellenében tudjuk vállalni az expressz gyorsaságú megbízást.

Figyelem! Amennyiben hiteles fordításra van szüksége, forduljon az ennek készítésére kizárólagosan jogosult másik irodához.

hivatalos ukrán fordítás a legtöbb esetben elég, ám néhány állami, közigazgatási ügyben csak a hiteles ukrán fordítás megfelelő. Informálódjon ügyintézőjénél és válassza a megfelelő fordítástípust!

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.