Műszaki szakfordítás

Műszaki szakfordítás angol, német és más nyelveken

Műszaki szakfordítás készítésére ma már akár egy egész csapat is szükséges lehet. A műszaki területek specifikációja, a folyton változó és bővülő szakzsargon és a komplex feladatok szükségessé teszik akár egy fordítás elkészítésénél is több szakember precíz munkáját. Nálunk, a Bilingua fordítóirodánál minden adott a tökéletes műszaki fordítások elkészítéséhez. Nagy létszámú, szakértő csapat, több, mint 10 év gyakorlat, szükséges technikai háttér és természetesen a szakma iránti alázat, valamint az ügyfélorientált látásmód.

Amiket gyakran fordítunk

 • Minőségi tanúsítvány, megfelelőségi nyilatkozat
 • Gépkönyv, kézikönyv
 • Használati utasítás
 • Kezelési utasítás
 • Tervrajzok, építőipari dokumentumok
 • Autóipari szövegek, folyamatábrák

Hívjon most!

Milyen nehézégeket rejt a műszaki szakfordítás?

A műszaki szövegek fordítása a jogi iratokhoz hasonlóan kiemelt szaktudást és odafigyelést igényel. Rengeteg a hibalehetőség, főleg, hogy két különböző nyelv szakzsargonját kell naprakészen és behatóan ismerni.

Munkánknak az egyik legnagyobb szakértlemet igénylő ága a műszaki szakfordítás. Mivel ezt a területet kiemelten jellemzi a specifikusság, gyakran mérnökök, folyamatosan fejlődő kollégák segítségére van szükség.

Ne kockáztasson! Súlyos következményekkel járhat egyetlen apró hiba is, ha műszaki szövegről van szó. Kérje ajánlatunkat műszaki szakfordításra vagy lektorálásra a következő telefonszámon:

Hívjon most!

 

Műszaki szempontból világunk rohamosan fejlődik. Világszerte naponta látnak napvilágot újabb és újabb technológiai fejlesztések, melyek átírják a szakszótárakat, évente több új lapot adva hozzájuk. Ami idén még újnak számít, az jövőre elavulttá válik. Ami ma helytálló definíció, az holnap felületes leírás vagy egyenesen téves meghatározás. Ezért fontos, hogy a műszaki szakfordítást az adott műszaki területre specializálódott, abban jelenleg is otthonosan mozgó szakfordító kolléga végezze.

A folyamatos átalakulás és bővülés mellett műszaki szakfordítás esetén tovább nehezíti a munkát a tény, mely szerint azonos iparágon belül is mutatkozhatnak terminológiai eltérések. Nagyon fontos például, hogy cégspecifikus szakkifejezések éppúgy szükségesek lehetnek bizonyos műszaki szövegek lefordításához, mint az adott terület általános szakzsargonjának egyedisége.

Nálunk biztosan találunk az Ön igényeinek megfelelő tudással rendelkező munkatársat. Jelentős létszámú, minden területet és nyelvet lefedő fordítógárdánk évtizedes tapasztalattal rendelkező, megbízható és lelkiismeretes szakemberek gárdája, akik szükség esetén csapatban dolgozva biztosítják a tökéletes végeredményt.

A műszaki szakfordítás komplex munka, melybe akár Ön, mint megrendelőt is be kell vonnunk, esetleg lektorálásra is szükség lehet. Önt azért lehet szükséges bevonnunk, mert a fentebb említett cégspecifikus kifejezésekkel kapcsolatban – amennyiben vannak ilyenek – Önnel vagy az Ön által megbízott munkatársával kell kommunikálnunk. Nem mulasztjuk el ezt a lépést, hiszen mindig a maximális ügyfélelégedettségre, a munka tökéletességére törekszünk. Több ezer elégedett és visszatérő ügyfelünk a bizonyítéka annak, hogy törekvésünk sikeres.

Mit ajánlunk Önnek?

 • Maximális szakértelmet
 • Több, mint 10 év tapasztalatra épülő gyakorlatot
 • Anyanyelvű szakfordítókat
 • Közel 42 nyelvet
 • Minőségi garanciát
 • Rövid határidők mellett is baráti árakat
 • Segítőkész ügyfélszolgálatot
 • Teljesen online ügyintézést
 • Igény esetén lektorálást
 • SOS fordítási lehetőséget
 • Folyamatos kapcsolattartást

Ha műszaki szakfordításra van szüksége, keressen minket bizalommal. Lehet az építőipari, hulladékgazdálkodási, vegyipari, építészeti, faipari, fémipari, elektronikai vagy informatikai fordítás, mi tökéletes végeredményt kínálunk az Ön által választott célnyelven.

De mindezeken kívül kereskedelmi, élelmiszeripari, szépségipari szövegeket éppúgy tökéletesen fordítunk, mint a gumigyártáshoz, mezőgazdasághoz, műszeriparhoz vagy épp megújuló energiaforrásokhoz kapcsolódó speciális műszaki szakszövegeket. A műszaki fordítások teljes palettáját lefedjük, folyamatosan fejlődő, a szakterminológiában naprakész munkatársaink segítségével.

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.