Szerb fordítás

Szerb fordítás

Szerb fordítás gyorsan, profin, anyanyelvű szakfordítókkal akár egynapos határidővel. A Bilingua fordítóiroda Budapest egyik kedvence, de országos szinten is népszerű, ha rövid határidős minőségi fordításra van szükség. Évtizedes tapasztalatunk, több száz szakképzett fordítónk várja az Ön megbízását, kérje ajánlatunkat még ma!

A szerb nyelv az indoeurópai nyelvcsalád szláv ágához tartozik. Szerbiában, Koszovóban, Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban hivatalos nyelv, de jelentős létszámú kisebbség beszéli Horvátországban, Szlovéniában, Macedóniában, Romániában és Magyarországon is. Ezen kívül Nyugat-Európában, Észak-Amerikában és Ausztráliában sem ritka a szerb szó, köszönhetően jelen korunk mobilabb életfelfogásának. Mindebből egyenesen következik, hogy számtalanszor találkozunk szerb fordítással. Akár munkavállalás, akár letelepedés, akár külföldi tanulmányok, a Bilingua Fordítóiroda gyorsan ás profin fordít Önnek szerb nyelvre vagy szerb nyelvről.

Milyen szövegekkel fordulhat hozzánk?

Lényegében bármilyen szöveget fordítunk, legyen szó egyszerű iratokról, bonyolult szakszövegekről, diplomamunkákról, de fordításaink a következő csoportokba sorolhatók:

 • hivatalos szövegek, okmányok
 • PCR tesztek, oltási igazolások
 • weboldalak, reklámszövegek, marketing anyagok
 • egészségügyi szövegek
 • irodalmi szövegek
 • gazdasági, pénzügyi szövegek
 • szakdolgozatok
 • használati utasítások, leírások
 • jogi szövegek, szerződések
 • katalógusok
 • iskolai szemléltető eszközök

 

Mit tud nyújtani a Bilingua Fordítóiroda, ha szerb fordításra van szüksége?

Minőséget kínálunk: Anyanyelvű fordítóink mindegyike szakképzett, munkájuk színvonalas és profi. Ráadásul minden egyes elkészült fordításra minőségi garanciát vállalunk, hogy Ön biztos lehessen a dolgában.

Szakértelmet biztosítunk: Nem csupán fordításban képzett és jártas fordítókkal dolgozunk, de munkatársaink között számos szakterület (jog, orvostudomány, műszaki tudományok, gazdaság, marketing) képviselője biztosítja a bonyolultabb szakfordítások hitelességét.

Gyorsaságot vállalunk: Számos általánosabb szöveg, dokumentum szerb fordítása elkészülhet már a megrendelés napján, de legkésőbb 24 órán belül. A hosszabb, speciálisabb szövegek, weboldalak fordítását is rendkívül rövid határidővel vállaljuk, azonban egyes fordításokhoz nekünk is időre van szükségünk, de még így is a leggyorsabbak között vagyunk. Sőt, expressz fordításokat is vállalunk, némi felárral, ha Önnek „tegnapra kell”.

Megfizethető árakkal az árversenyben is élen járunk: Még az expressz fordítások ára is barátságos, kérjen ajánlatot most és bizonyosodjon meg róla egy órán belül!

Online ügyintézés, időspórolás Önnek: Már nem kell személyesen befáradnia irodánkba, a szerb fordítás igényléséhez csupán néhány kattintásra van szükség. A fordítandót elektronikus úton (szkennelt vagy fotózott formában) elküldheti hozzánk, mi ugyanígy küldjük vissza a kész anyagot. Hivatalos fordításoknál és igény esetén postai úton is kiküldjük fordítását.

A fordítandó dokumentumot, szöveget a következő címre várjuk: info@bilingua.hu

Kérdésével, kérésével telefonon is kereshet minket: +36-30/219-9300

 

Mitől függ a szerb fordítás ára és mennyi idő alatt van kész?

szerb fordítás ára függ a szöveg terjedelmétől, típusát és bonyolultságától. Míg a gyakrabban előforduló dokumentumokat, mint például az erkölcsi bizonyítvány, anyakönyvi kivonat, fix darabáron készítjük, addig a hosszabb és egyedibb szövegek fordítása kicsit költségesebb, elszámolásuk karakteráron történik. A karakterszám alapon elszámolt szövegek közül a speciális szaktudást igénylő fordítások ára cseppet magasabb, mert több időt és nem csak a szakfordítás területén képzett, de az adott területen is jártas kolléga munkáját igényli.

Figyelem! A hivatalos fordítás nem feltétlenül hiteles fordítás! Hiteles fordítást egy másik irodánál igényelhet, mert kizárólag ők jogosultak elkészíteni.

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.