Rólunk

Fordítás és tolmácsolás

A Bilingua Fordítóiroda Budapesten segít Önnek a fordítás, szakfordítás és tolmácsolás terén.

Fordítás minden nyelven elérhető árakon. A Bilingua egy olyan budapesti fordító iroda, amely nagy hangsúlyt fektet a precizitásra és a minőségre, s mindezt versenyképes árak mellett teszi. Angol fordítás, Német fordítás Más nyelvek

FORDÍTÁS AKCIÓ!!!

Ebben a hónapban az első megrendelésből 20% kedvezményt biztosítunk, így önnek is lehetősége van rá, hogy előnyös feltételek mellett próbálja ki a Bilingua fordítóiroda által képviselt szolgáltatást és színvonalat. Az akció az első 10.000 karakterre vonatkozik. Hivatalos angol fordítás Budapesten Hivatalos, bélyegzővel és záradékkal ellátott magyar angol fordítás Budapesten professzionális angol fordító által.

Angol szakfordítók, akik mind az amerikai, mind az angliai angol nyelvet kitűnően ismerik. Expressz és sos fordítás, erkölcsi bizonyítvány fordítása angolra, gyors fordítás Budapesten rendkívüli határidők mellett. Hivatalos angol dokumentum fordítás, hivatalos iratok fordítása angol nyelvre a hét minden napján, akár vasárnap is. A hivatalos angol fordítást bármilyen dokumentum esetén kérheti. Leggyakrabban a következő iratokat szoktuk magyarról angolra fordítani:

  • Érettségi bizonyítvány (középiskolai és gimnáziumi) fordítása angolra
  • Főiskolai és egyetemi diploma, oklevél hivatalos angol fordítása
  • Nyelvvizsga bizonyítvány fordítása angolra
  • Születési anyakönyvi kivonat, házassági anyakönyvi kivonat fordítása
  • Műszaki fordítás, kezelési útmutató fordítása
  • Céges iratok, aláírási címpéldánycégkivonat, cégbizonylat fordítás angol nyelvre
  • Szerződés, megállapodás, ajándékozási szerződés, adásvételi szerződés fordítása angolra, disztribúciós szerződés, megállapodás, keretszerződés fordítása, jogi dokumentum fordítása angolra, angol jogi szakfordítás készítése Budapesten

Fordító iroda Budapest

Bilingua fordító iroda mostanra Budapest egyik kedvenc fordító és tolmács irodájává vált, hála a gyors fordításoknak és a rendkívül kedvező áraknak. A fordítás velünk bárki számára megengedhető és mindez nem megy a minőség rovására. Kérjen tőlünk árajánlatot emailben, s 1 órán belül tudni fogja a választ a kérdéseire, vagy kattintson az azonnali árajánlat menüpontra és számolja ki saját maga, hogy mennyibe fog kerülni a fordítás!

Budapesti fordítóirodánk vállal SOS fordítástsürgősségi fordítást a hétvégén és ünnepnapokon is. A Bilingua fordítóiroda nagy hangsúlyt fektet a rendkívül gyors kiszolgálásra és a minőségi fordításokra. Megrendelőink között kis- és nagy vállalkozások egyaránt megtalálhatók, s reméljük, hogy minél előbb ön is megtapasztalja, hogy mi tényleg szeretjük azt, amit csinálunk. Tegyen minket próbára most!

Milyen nyelveken fordítunk a leggyakrabban?

Bilingua fordítóiroda Budapesten leginkább a következő nyelveken szokott mostanában fordítást, szakfordítást készíteni: angol nyelv, német nyelv, olasz nyelv, francia nyelv, portugál nyelv, holland nyelv, spanyol nyelv, szerb nyelv, horvát nyelv, orosz nyelv, ukrán nyelv, cseh nyelv, szlovák nyelv, román nyelv, mongol nyelv, észt nyelv, bolgár nyelv, szlovén nyelv, lengyel nyelv.

Legyen bármilyen kérése mi úgy állunk hozzá, hogy segíteni tudjunk, s igyekszünk minden feladatot a legmagasabb színvonalon megoldani.

Hogyan rendelhet fordítást?

E-mailben az info@bilingua.hu címen. Küldje át a szöveget, írja meg, hogy milyen nyelvre kell fordítani, s mi a határidő. Mi egy órán belül elküldjük Önnek az árajánlatunkat, illetve egy részletes tájékoztatót. A fordítást átküldheti a legtöbb elterjedt formátumban, word, excel, pdf vagy ppt formátumban.

Hogyan fizethet a fordításért?

Befizetéssel, átutalással a CIB Bankban vezetett számlánkra:10700505 64281311 51100005. Külföldi megrendelés esetén fizethet PayPal-on keresztül is.

Mikorra készül el a fordítás?

A legtöbb nyelv esetén az első 10 oldalt 2-3 nap alatt elkészítjük Önnek, nagyobb terjedelem esetén a határidő megállapítása megbeszélés tárgyát képezi. Mondja el nekünk, ha sürgős a fordítás, mert képesek vagyunk akár éjszaka is dolgozni. Hivatalos fordítás készítése Budapesten és az ország más városaiban is, mint amilyen Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Kecskemét, Szeged, Győr, Pécs, Székesfehérvár, Veszprém, Szombathely és Békéscsaba. Számos külföldi fordító irodával együttműködünk, legyen az szlovák, román, német, svájci vagy portugál iroda.

Angol tolmácsolás

Hivatalos angol tolmács Budapesten és más városokban vállal angol tolmácsolást a következő tolmácsolás fajták szerint:

Konferenciákon való tolmácsolás

A magyar angol konferencia tolmács feladata a hallottak tolmácsolása a közönség felé minél magasabb színvonalon. Az angol tolmács Budapesten igénybe vehető egész napra, ami nyolc órát jelent, vagy fél napra, tehát négy órás tolmácsolásra is. A konferencia előtt a tolmács munkáját jelentősen megkönnyíti, ha elegendő anyag áll a rendelkezésére, amiből felkészülhet a témát illetően. Minél előbb tájékoztatjuk a tolmácsot annál folyékonyabban tud majd a tolmácsolás feladatának eleget tenni, annál simábban és folyamatosabban tud majd tolmácsolni.

A konferencia közben a tolmács segít a kérdések tolmácsolásában és az előadó válaszainak a megértésében, prezentáció tolmácsolása, orvosi konferencia tolmácsolás, üzleti tárgyalás tolmácsolása angolul, hivatásos angol tolmács Budapesten, hogy Ön hatékonyabban tárgyalhasson ügyfeleivel és ne kelljen az angol helyesírás szabályain törnie a fejét.

A jó tolmács szinte láthatatlan, teljesen a háttérben marad, ugyanakkor az elhangzottak nem lesznek félreérthetők, tehát mindig azt mondja, amit mondani szeretnénk és nem azt, amit mi a konyhanyelvi angolunkkal el tudunk éppen mondani. Bár az angol nyelvre a Bilingua Fordítóiroda az elmúlt évek során nagy hangsúlyt fektetett, az utóbbi időkben megfigyelhető egy növekvő tendencia, ami a kelet-európai nyelvek irányába mutat.

Hazánk Európai Uniós csatlakozását követően és a környező államokban végbemenő gazdaságélénkítő folyamatok hatására egyre több magyar vállalkozás szeretne megjelenni a közeli határon túli piacokon. Ennek köszönhetően jelentősen megnövekedett a következő fordítások száma: magyar-román fordítás, magyar-szlovák fordítás, magyar-cseh fordítás, magyar-szerb fordítás, magyar-horvát fordítás és magyar-szlovén fordítás.

Bilingua Fordító iroda büszke rá, hogy akár több száz oldalas dokumentumot is képesek vagyunk akár 1 hét alatt elkészíteni a legtöbb nyelv esetén. Persze minél több időnk van felkészülni a fordításra annál jobb nekünk is. Hiszünk benne, hogy minden nyelvet senki nem beszélhet, mert az lehetetlenség, de a Bilinguánál mi azért beszélünk párat!