Szakterületek

Irodánk a legtöbb szöveg fordítását el tudja végezni rövid idő alatt, s mindezt versenyképes árak mellett.

Van azonban néhány terület, amit kiemelten fontosnak tartunk, s amely területeken nagyobb tapasztalattal rendelkezünk, mint a legtöbb fordító iroda. Mostanra nem csak Budapesten de Debrecen, Miskolc, Szeged, GyőrPécs és Kecskemét városaiban is megtalálhatóak vagyunk. Segítünk Önnek szót érteni a világgal, tegyen minket próbára Ön is, és fedezze fel, hogy miért ilyen népszerű a gyorsaság és az alacsony ár párosítás!

Műfordítás, könyv fordítása, TV műsor fordítása

Bölcsészettudományi és irodalmi művek fordítása, műfordítás angol, német, olasz, spanyol nyelvre, regény fordítás, novella fordítása, dráma, próza, tragédia, komédia fordítása, színmű fordítás. TV műsor fordítása, film fordítás, film felirat fordítás, DVD fordítása angolról magyarra vagy más nyelvekre, subtitle fordítása, mozifilm fordítása szinkronizáláshoz, vetélkedő, televíziós műsor fordítása számos nyelven.

Weboldal fordítás

Céges honlap, weblap, weboldal fordítás magyarról angol nyelvre, vagy más nyelvekre, német, francia, szlovák, cseh, román, horvát, szerb nyelvekre. A honlap bemutatja a vállalkozás tevékenységeit, történetét, termékeit és szolgáltatásai és képet ad az általa képviselt értékekről, hitvallásról. Az egyik európai egyetemen végzett kutatás bebizonyította, hogy a vásárlók sokkal nagyobb vásárlási hajlandóságot mutatnak az interneten, ha a saját nyelvükön szólunk hozzájuk. Ezért fontos az, hogy ha más országokban üzemeltetünk weboldalt, vagy más országok állampolgárait szeretnénk megcélozni, akkor mindenképpen az ő anyanyelvükön mutassuk be a cégünket és a tevékenységeinket. Weboldal fordítás Budapesten angol, német, francia, olasz, spanyol, cseh, szlovák, román és más nyelvekre, hívjon minket most a részletekért, vagy küldje át a weboldala linkjét, s mi máris elküldjük Önnek az árajánlatunkat. Webshop fordítás Budapesten, software lokalizáció, szoftver fordítás, weboldalak lokalizációja más nyelveken, fordítás minden nyelvre.

Jogi fordítás

Jogi fordítás, szakfordítás, szerződés fordítása, bírósági végzés, rendőrségi jegyzőkönyv, adásvételi szerződés fordítása, gépjármű adásvételi szerződés fordítás, megbízási szerződés, együttműködési szerződés, ajándékozási szerződés és más jogi szövegek fordítása angol, német, spanyol, szlovák, orosz, olasz, cseh, román, horvát, szerb és más nyelvre.

Üzleti fordítás

Üzleti emailek fordítása, üzleti levelek fordítása, tréning anyagok, HR szövegek fordítása, PR publikáció fordítása, üzleti levelezés fordítás Budapesten, pénzügyi, marketing, közgazdasági, mikro és makroökonómiai szövegek, cikkek, tanulmányok fordítása, konferencia anyagának fordítása, reklám anyagok fordítása, banner fordítás, slogan fordítása, üzleti papírok, céges okirat fordítás.

Műszaki szakfordítás

Kézikönyvek, használati utasítás fordítása, karbantartási utasítás, beüzemelési utasítás, termék leírás fordítása, gépkönyv, játék leírás fordítás, játék használati utasítás, mérnöki és műszaki szöveg fordítás, kohászat, energetika, gépipar, vegyipar, építészeti szöveg fordítás, tervrajz, építési engedély, statikai szövegek, jelentések, talajmechanika, földmérés, építésügyi okirat fordítás, autógyártás, villamossági szöveg fordítás.

Orvosi szakfordítás, egészségügyi fordítás

Orvosi szövegek, tanulmányok, orvosi jelentés, kórházi zárójelentés, orvosi szakvélemény fordítás, betegtájékoztató fordítása, gyógyszer leírás, gyógyszer használati utasítás fordítása, műszerleírás, betegségleírás fordítása angol, német, szlovák, spanyol, cseh, román és más nyelveken. Fordítás gyógyszergyártók számára, gyógyszeripari szöveg fordítás, tabletta, gyógyszer leírás fordítása.

Hivatalos fordítás vagy hiteles fordítás?

hivatalos fordítás esetén a Bilingua fordító iroda igazolja, hogy a fordítás mindenben megegyezik az eredeti szöveg tartalmával és a bélyegzőjével is ellátja a fordítást. Az ilyen hivatalos fordítást a legtöbb hatósági szerv, hivatalos intézmény elfogadja úgy idehaza mint külföldön. Ez a hivatalos fordítás nem ugyanaz, mint amit az Országos Fordító Iroda készít, az ugyanis hiteles fordítás, melyet csak ők készíthetnek a hatályos jogszabályok értelmében. Érdemes előre megérdeklődni, hogy hiteles vagy hivatalos fordítás kell e, a hivatalos fordítás jóval olcsóbb és gyorsabb.

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.