Használati utasítás fordítás kedvező áron a Bilingua fordítóirodánál

Használati utasítás fordításra nagyon sok vállalatnak van szüksége, hiszen rengeteg magyar cég kezdett el terjeszkedni a környező országokban, de az sem ritka, ha valaki a tengeren túl is értékes üzleti kapcsolatokat ápol.

Ennek eredményeképp megnőtt az igény nemcsak a weboldalakon és webáruházakban lévő tartalmak professzionális, lehetőleg a nyelvjárásoknak, regionális nyelvi sajátosságoknak megfelelő fordításra, hanem magukhoz a termékekhez is csatolt külföldi nyelvre történő használati utasítás fordításra is.

Nem éri meg spórolni a használati utasítás fordítással

Sajnos sok cég nem fordít elegendő figyelmet a használati utasítás fordításra, mely gyakran banális hibákat eredményez, hiszen nem egyszer lehet találkozni például olyan vitamin dobozokon lévő fordításokkal, ahol az eredeti nyelv napi két tablettát ír elő, a magyar fordításban pedig valamiért csak egy szerepel már.

Az ilyen kellemetlenségeket előbb utóbb felfedezi egy vásárló, s máris oda a cég presztízse, hiszen még arra sem volt képes, hogy egy profi fordítóirodát béreljen fel, hogy a vásárlóinak maximális biztonságban tudja ugyanazt a szolgáltatást nyújtani, csak egy másik nyelven.

Sokéves tapasztalat, biztos szakfordítói háttér

A Bilingua csapatában rengeteg magasan képzett szakfordító van, akinek a kisujjában van a használati utasítás fordítás, hiszen már több ezer terméket segítettek különféle más országokban elindítani, s az sem ritka, hogy a hozzájuk kapcsolódó webes és marketing szövegeket is kollégáink fordítják le az adott vállalatnak.

Hosszútávú együttműködés és folyamatos használati utasítás fordítás a termékekhez, szolgáltatásokhoz

Rengeteg olyan cég van, amelynek havonta vannak új termékei, amelyekhez folyamatos használati utasítás fordítási szolgáltatásra van szüksége, hogy a céges eladások gördülékenyen tudjanak megtörténni.

Amennyiben úgy gondolja, hogy hosszútávon szeretne minket megbízni különféle termékekhez kapcsolódó használati utasítás fordítással, bátran lépjen velünk kapcsolatba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.