Szlovák cégkivonat fordítás utazás nélkül, akár egy nap alatt a Bilingua fordítóirodánál

Az Európai Unió gazdasági struktúrája miatt számos cég próbál Magyarországon kívül is terjeszkedni, így megnőtt az igény például a szlovák cégkivonat fordításra, illetve nyilatkozatok vagy aláírási címpéldányok hivatalos fordítására.

Nálunk rendkívül egyszerűen történik a szlovák cégkivonat fordítás, hiszen csak annyit kell tennie, hogy a honlapunkon lévő űrlap segítségével elküldi nekünk a fordítandó dokumentumot, mi erre egy órán belül adunk egy árajánlatot, melyet elfogadás esetén már a megbeszélt rövid határidőre (akár egy nap leforgása alatt) elkészítjük, s hozzáillesztjük a jogszabályok szerinti záradékot, pecsétet és szalagot.

Ezt el tudjuk juttatni Önnek postán is, így megspórolhat egy hosszabb utazást is, de természetesen egyes iratok átvételére (hivatalosság mértékétől függően) e-mailben is, vagy személyesen is van lehetőség.

Mivel profi fordítói csapatot foglalkoztatunk, így igen rövid határidőkkel tudunk dolgozni, mely az üzleti életben nagyon sokat számít, pláne akkor, ha szoros határidőkre kell elkészíteni az egyes jogi dokumentumok szlovák hivatalos fordítását.

A szlovák cégkivonat fordítás mellett egyaránt tudunk segíteni az egyes céges vagy webáruházas honlapokon szereplő jogi szövegek fordításában, vásárlói információk, céges adatok, banki szövegek, termékinformációk vagy akár gyakori kérdések és egyéb menüpontok fordításában is.

Továbbá az üzleti életben nap mint nap előforduló céges papírok, szerződések, levelek, jogi nyilatkozatok és egyéb hivatalos dokumentumok folyamatos szlovákra való fordítását is vállaljuk, így akár hosszútávú együttműködést is tudunk biztosítani, hogy cége Szlovákiában is a lehető legjobban tudjon teljesíteni, s a nyelv ne legyen akadály.

Használja ki a Bilingua fordítóiroda szlovák cégkivonat fordítási szolgáltatását, hogy a hivatalos papírokra ne kelljen heteket várnia, hiszen akár már 24 órán belül el tudjuk készíteni a legfontosabb okiratok, szerződések és egyéb jogi papírok fordítását, s mindezt kedvező áron tesszük elérhetővé.

Szólj hozzá!