Bilingua Budapest fordítóiroda – Gyors, precíz és professzionális fordítás minden nyelvre

Az EU miatt rengeteg itthoni cég próbálja bővíteni vásárlói és felhasználói számát, így nem meglepő, ha egyre több vállalat keres fordítókat azért, hogy szolgáltatásaik elérhetőek legyenek a környező országokban is.

Viszont gyakran akadnak olyan problémák, amikor az egyes fordítói tevékenységek komoly szakmai hátteret igényelnek, gondoljunk csak az informatikai szakzsargonra, a jog nehézkes nyelvezetére, vagy a különféle kutatások és szakmai tanulmányok nehezen érthető kifejezéseire.

A Bilingua Budapest fordítóiroda csapata szerencsére előre gondolkodott, hiszen különös hangsúlyt fektetett már a cég megalakulása idején a komoly szaktudást igénylő fordítói munkák precíz megformálására. Így nem okoz gondot, ha az orvosi, műszaki, üzleti vagy akár teljes irodalmi alkotások professzionális és könnyen érthető fordítása a feladat.

Rengeteg nívós referenciával rendelkezik, hiszen partnereik között van például a Digi, a Marionnaud, a 220 Volt, az Auchan, a Deichmann vagy a Lidl. Mindegy, hogy angolra, németre, franciára, norvégra vagy akár szlovén nyelvre kell fordítani, a Bilingua Budapest fordítóiroda akár expressz gyorsasággal is képes kiszolgálni ügyfelei sürgős igényeit.

Az árak is versenyképesek, hiszen nyelvtől függően 2-3,1 Ft között mozognak a karakter árak, de természetesen ez annak függvényében változhat, hogy milyen szakmai tudást igényel az adott fordítandó szöveg, illetve milyen határidőre kell megcsinálni.

Rugalmasság, professzionális kiszolgálás és sokéves tapasztalat jellemzi a Bilingua Budapest fordítóirodát, mely egyaránt rendelkezik vidéki irodákkal, valamint szoros kapcsolatban áll külföldi fordítóirodákkal is a gordülékenyebb munkafolyamatok kialakítása érdekében.

Ügyfeleinek lehetőse van személyes találkozók alkalmával segíteni a fordítók munkáját, hiszen a megrendelő ismeri jobban az adott üzleti területet, így gyakran szoktak egy kifejezésekkel teli listát adni, hogy ezeket tegyék bele a fordítók a szövegekbe.

Lépjen kapcsolatba a Bilingua Budapest fordítóirodával még ma, hogy mihamarabb el tudja indítani cége a külföldi értékesítést.

Szólj hozzá!