COVID19 oltási igazolás fordítása angol, német, román nyelven

Covid19 oltási igazolás fordítása angolra, németre, románra 

Hivatalos fordítás az oltási lapról, vakcina igazolásról, koronavírus igazolásról. 

A Covid19 vagy koronavírus rengeteg új dolgot hozott életünkbe. Egyrészt a szabad mozgás korlátozását, ami korábban nem ismert méreteket öltött, másrészt bizonyos helyek látogatásának teljes betiltását vagy korlátozását. Az oltási igazolás vagy vakcinaigazolás, esetleg az ezt helyettesítő negatív PCR teszt azt hivatott igazolni, hogy az adott személy nem fertőz, ezért neki valamilyen módon szabad mozgást szeretnénk garantálni.

A legtöbb ország esetében a külföldről történő beutazás egyik feltétele a negatív PCR teszt megléte, felmutatása, illetve az oltási igazolás vagy oltási lap, vakcinaigazolás bemutatása. Miután ezeket idehaza megszereztük, itthon több helyen el lehet velük járni, lehet különböző ügyeket intézni. Külföldön viszont, vagy a határon, ha igazolni kell, valószínű, hogy csak az adott nyelvű fordítással együtt fogadják el ezeket a hatóságok. A Bilingua fordítóiroda hatékony segítséget nyújt önnek az oltási igazolás vagy vakcinaigazolás angol, német vagy román nyelvre történő fordításában.

Fordításainkat nemcsak, hogy tanúsítvánnyal és pecséttel látjuk el, de átfűzzük azt háromszínű szalaggal is. Az ilyen hitelesített fordításokat eddig az Unió összes országában elfogadták, Romániától Németországon, Ausztrián át, egészen Spanyolországig.

Hogyan működik az oltási igazolás fordítása?

Az ügyintézés leghatékonyabb, leggyorsabb módja az online megrendelés. Fotózza le a vakcinaigazolást vagy az oltási igazolást egy telefonnal vagy szkennelje be, s küldje át azt részünkre egy e-mailben. Elég, ha megjelöli, hogy milyen nyelvre szeretné kérni a fordítást, valamint, hogy mikor utazik vele, mi lenne a határidő. Munkaidőben 1 órán belül visszajelzünk, megírjuk a pontos árát, a részleteket, s amennyiben megrendeli, kollégáink máris elkezdik a fordítást.

Hogyan kapja meg az oltási igazolás vagy PCR teszt fordítását?

A legtöbb esetben ezeket e-mailben, PDF dokumentumként szoktuk visszaküldeni, mihelyt végzünk a hivatalos fordítással. A PDF egy olyan zárt dokumentum, amit szerkeszteni csak speciális programmal lehet, ezért ez egy kitűnő fájltípus az ilyen jellegű igazolásokhoz. Látszik rajta a pecsét és a fordítóirodánk tanúsítványa, amiben elmondjuk, hogy a fordítást mi készítettük és a fordítás szövege mindenben megegyezik az eredeti dokumentum szövegével.

Az ilyen hivatalos fordításokat aztán postai úton is megküldjük elsőbbségi levélként. Ez általában 1 munkanapot szokott jelenteni, rossz esetben kettőt. Ha esetleg Budapesten él, a XIII. kerületi irodánkban akár személyesen is átvehető munkaidőben, így talán még gyorsabban intézheti ügyeit.

Az oltási lap vagy vakcinaigazoláson kívül természetesen mindennemű COVID19 vagy koronavírussal kapcsolatos dokumentum fordítását vállaljuk, legyen az vakcina igazolvány, oltási lap, PCR teszt, szerológiai igazolás vagy lelet, SARS igazolás vagy más orvosi papír.

Hogyan rendelhet fordítást az oltási lapról?

Hogy ne kelljen sokat utaznia, a megrendelést úgy alakítottuk ki, hogy önnek ne legyen más dolga, mint a telefonjával lefotózni a már megkapott igazolást. Átküldi nekünk e-mailben, s másnap már meg is van a fordítás. Az ügyintézés roppant egyszerű, ha megírta, hogy milyen nyelvre kéri, illetve elküldte a postai címét nekünk, kollégáink máris intézik a fordítást és küldik azt vissza elektronikusan és postai úton.

A fordítás díjának ellenértékét elég a végén rendeznie banki átutalással. Így ez nem akadálya a fordítás gyors elkészítésének. Oltási igazolás, negatív PCR teszt, SARS igazolás, vakcinaigazolás angol, német vagy román fordítása kapcsán lépjen velünk kapcsolatba telefonon a 06 30 219 9300 számon, vagy írjon nekünk az info@bilingua.hu e-mail címre.

Részletekért hívjon most: 06 30 219 9300

 

Naprakész információkért látogassa meg a Kormány hivatalos koronavírus honlapját.