Olasz fordítások Budapesten

Olasz-magyar, magyar-olasz fordítás, tolmácsolás, szakfordítás, hivatalos olasz fordítások készítése Budapesten a Bilingua fordítóiroda segítségével.

A budapesti székhellyel rendelkező Bilingua fordítóiroda segít Önnek leküzdeni a nyelvi nehézségeket, akadályokat. Ha olasz ügyfeleivel szeretne tárgyalni, illetve olasz üzleti levelezéseit szeretné gyorsan megoldani, akkor keressen meg bennünket most! Több külföldi ügyféllel is tartjuk a kapcsolatot, akik számára mi intézzük olasz nyelvű hivatalos levelezéseiket, ott vagyunk olasz tolmácsainkkal üzleti megbeszélésein, bemutatóin, konferenciáin. Olasz anyanyelvi tolmácsaink már számos üzletember üzleti sikereit segítette elő a folyékony, zökkenőmentes tárgyalásokon. Ha olasz fordítóra illetve tolmácsra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Hivatalos olasz fordítás Budapesten a Bilingua által

A Bilingua fordító Iroda készséggel vállalja hivatalos olasz nyelvű dokumentumainak fordítását magyar nyelvre, illetve magyar nyelvről olaszra. A hivatalos fordítás gyorsabb és meglehetősen olcsóbb, mint a hiteles fordítás. Hiteles fordítást mi nem készítünk, azt hazánkban csak az OFFI teheti meg. Mielőtt lefordíttatná hivatalos szövegét, érdeklődje meg, hogy milyen fordítást fogadnak el. Az esetek 90 százalékában megfelel a hivatalos fordítás, hiszen záradékkal van ellátva, illetve bélyegzővel. A záradék minden esetben igazolja, hogy a lefordított illetve az eredeti szöveg teljes mértékben megegyezik.

Olasz fordítását bízza a Bilinguára!

Bármilyen olasz szövegtípus gyors fordítását vállaljuk, akár sos határidővel is. Gyorsaságunk, pontosságunk, illetve a határidő komoly betartásának oka, hogy olasz anyanyelvi fordítókkal dolgozunk. Fordítóink felkészült, komoly szakmai és tapasztalati háttérrel rendelkező profik. Nemcsak fordítással foglalkoznak, hanem szükség esetén lektorálnak is.

Ahhoz, hogy a lektorálást sikeresen elvégezzük, természetesen szükségünk van az eredeti szövegre. Abban az esetben is vállalunk olasz lektorálást, ha nem mi készítettük a fordítást. Lektorálási áraink alacsonyabbak a fordítás áraknál, viszont ha a szöveg nem megfelelően van fordítva, és lektorunk újra kell fordítsa a szöveg nagy részét, akkor az ár természetesen változik. De erről mi időben értesítjük ügyfelünket, és megtárgyaljuk a részleteket. Ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot akár most azonnal!

Gazdasági és jogi olasz fordítás, weboldal fordítása olasz nyelvre Budapesten, gyors fordítások készítése kedvező feltételek mellett!Hívjon most a

+36-30/219-9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételnek nem felelnek meg, akkor kérjük, hogy WeTransfer segítségével küldje el nekünk.2GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető. Kérjük, hogy címzettnek az info@bilingua.hu e-mail címet adja meg.