Szlovén fordítás

Hivatalos magyar szlovén fordítás Budapesten anyanyelvi szlovén szakfordító segítségével rövid idő alatt!

Magyar-szlovén és szlovén-magyar fordítás készítése, szakfordítás, lektorálás, tolmácsolás Budapesten. A budapesti székhelyű Bilingua fordító és tolmács iroda segít Önnek a szlovén nyelv kapcsán.

Amit a szlovén nyelvről tudni érdemes

A szlovén nyelv a dél-szláv nyelvek közé tartozik a horváttal és a szerb nyelvvel együtt, viszonylag kevesen beszélik, összesen mindegy 2 millió ember, akik közül a többség Szlovénia területén él, de beszélik Olaszországban, Ausztriában és Magyarország némely településein is. Kétféle szlovén nyelv van, a vend és a réziai szlovén. A szlovén nyelv (vagy slovenščina, ahogy ők mondják) jobban eltér a horváttól, mint mondjuk a szerb nyelv.

Szlovén fordítás, mit szoktunk fordítani?

A legtöbbször a következő szövegeket, dokumentumokat szoktuk szlovénre fordítani:

  • üzleti levelezés, emailek, riportok, jelentések, marketing terv, pénzügyi terv
  • jogi szöveg, szerződés, határozat, bírósági végzés, rendőrségi jegyzőkönyv, jelentés fordítása szlovén nyelvre
  • szlovén műszaki fordítás, katalógus fordítás, használati utasítás fordítása szlovénről magyarra, gépleírás, kézikönyv, termékleírás, játékleírás, felhasználói útmutató fordítása magyarról szlovén nyelvre
  • weboldal fordítás, weblap fordítás szlovén nyelvre gyorsan és szakszerűen, webshop fordítás, internetes szövegek fordítása magyar-szlovén nyelvek esetén. Természetesen angol-szlovén nyelvek esetén is vállalunk fordítást.
  • hivatalos szlovén fordítás, bizonyítvány fordítás, érettségi bizonyítvány fordítás, főiskolai és egyetemi oklevél és diploma fordítás, nyelvvizsgafordítás, házassági anyakönyvi kivonat, születési anyakönyvi kivonat fordítása magyarról szlovénre, vagy szlovénről magyar nyelvre.

Szlovén anyanyelvi lektorálás Budapesten

A nyelvi lektorálás esetén egy anyanyelvi szlovén szakfordító kijavítja az Ön szlovén szövegét, lektorálás szlovén nyelven. A lektorálás célja az esetleges helyesírási hibák eltüntetése és a tükörfordítás simábbá tétele, hogy né érződjön, hogy itt egy fordításról van szó. A szlovén lektorálást szintén megrendelheti emailben, ugyanúgy, mint a fordítást.

Hogyan rendeljen szlovén fordítást?

Küldje át nekünk a fordítás emailben a bilinguaforditasok@gmail.com címre, s mi hamarosan megírjuk Önnek, hogy mennyibe fog kerülni. Ha Ön kéri a fordítást, akkor mi elkészítjük azt Önnek.

Fizetés a szlovén fordításért

A szlovén fordítás díját befizetheti a CIB banknál vezetett 10700505-64281311-51100005 számlaszámra, melyet mi azonnal látunk és küldjük vissza Önnek a fordítást.

Cégek esetében számla ellenében 8 napon belül történik a fizetés.

Magyar szlovén fordítás készítése Budapesten a Bilingua fordító iroda segítségével.

Szlovén fordítás áraink

Hivatalos szlovén tolmács Budapesten

A Bilingua fordító és tolmács irodánál természetesen lehetőség van szlovén tolmácsolás megrendelésére is. Konszekutív és szinkron tolmácsolás, konferencia tolmácsolás szlovén-magyar nyelven, kísérő tolmácsolás üzleti találkozó, tárgyalás esetén, gyárlátogatás, céges esemény kapcsán. A szlovén tolmács segít Önnek szót érteni, minél előbb kapunk információt a találkozó vagy konferencia témájával kapcsolatban annál jobban fel tud készülni a feladatra. Hivatalos szlovén tolmács Budapest területén vagy az egész országban, előzetes egyeztetés alapján.

Minőségi szlovén fordítások anyanyelvi fordítótól

A szlovén fordítást a Bilingua fordítóirodánál kizárólag anyanyelvi szlovén fordítók, szakfordítók végzik, akik mindkét nyelvet anyanyelvként beszélik. Az ilyen fordítók száma rendkívül alacsony, ezért javasoljuk, hogy mielőtt más irodát bíz meg a szlovén fordítással kapcsolatban, tegyen egy próbát velünk!

Szlovén fordítás terén otthon vagyunk, legyen az szlovén gazdasági, jogi, üzleti, marketing, pénzügyi vagy turisztikai jellegű fordítás. Magyar-szlovén szakfordítás rendkívül kedvező árak mellett.

Fordítás más szláv nyelveken:

Szlovák fordítás

Cseh fordítás

Orosz fordítás

Hívjon most a

+36 30/219 9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete maximum 2,5 MB lehet és .txt, .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lennie.
Nagyobb fájlokat a WeTransfer ingyenes alkalmazás segítségével tud átküldeni.

Csak csatolja a fájlt, adja meg a saját, illetve a mi e-mail címünket: info@bilingua.hu, majd kattintson a Küldés gombra.


Óriásfájlt küldök


2 GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető.