Üzleti, gazdasági fordítás

Üzleti, pénzügyi fordítás angolra, németre

Minőségi fordítások a gazdasági, üzleti élet területén, pénzügy, marketing, könyvelés, közgazdaságtan. Kimutatások, riportok, mérlegek, eredménykimutatás, éves beszámoló, cégkivonat fordítása.

Fordító irodánkhoz egyre nagyobb számban érkeznek olyan kérések, hogy már meglévő prezentációkat vagy tréning anyagokat kellene más nyelvre is lefordítani, vagy lektorálni. Az ilyen felkérések elsősorban a hazánkban található nagyobb multinacionális cégektől érkeznek, de számos kis- és közepes vállalkozás is fontosnak tartja, hogy bizonyos üzleti dokumentumai precízen és szakszerűen legyenek lefordítva.

Üzleti levelezés fordítása

Általában angol vagy német nyelven szoktunk e-maileket, különböző leveleket, riportokat fordítani, rövid idő alatt, sokszor néhány óra leforgása alatt küldjük vissza a megrendelőnek a kész fordítást, s van, amikor egy adott napon több válasz e-mail is érkezik, amelyeket rugalmasan, nagyon gyorsan fordítunk és küldünk vissza.

Gazdasági, közgazdasági szövegek fordítása

A közgazdaságtan, legyen az mikro- vagy makroökonómia egy fontos terület, amelyet kizárólag olyan szakfordító fordíthat, aki ismeri a szakkifejezéseket, a gazdasági fogalmakat. Előadások, publikációk, konferencia anyagok fordítása angolra vagy angolról más nyelvekre, újságcikkek, kivonatok, tanulmányok, diplomamunkák és disszertációk fordítása pontosan és szakszerűen.

Könyvelési dokumentáció, adózással kapcsolatos papírok, mérlegek

Hivatalos fordítás készítése záradékkal és bélyegzővel, melyet elfogad az adóhatóság vagy a hazai és külföldi bankok, pénzintézetek. Eredménykimutatás, mérleg, könyvelés, pénzügyi terv, cash-flow elemzés, üzleti riportok, negyedéves eredmények fordítása precízen.

Marketing, PR és kommunikációs anyagok fordítása

Reklámszövegek, hirdetések, banner feliratok, marketing és PR szövegek, cikkek, publikációk fordítása precízen és magas színvonalon, kommunikációs anyagok, pályázatok fordítása, EU-s dokumentumok hivatalos fordítása akár 24 óra alatt.

Legyen bármilyen kérése gazdasági, üzleti szöveg fordítása kapcsán, mi segítünk Önnek szót érteni a hét minden napján, hívhat akár vasárnap is!