Bizonyítvány hiteles szlovák fordítása

Év végi bizonyítványok, érettségi bizonyítványok hiteles szlovák fordítása szlovákiai egyetemen történő továbbtanuláshoz, vagy szlovák honosításhoz.

Napjainkban egyre többen választják a komáromi Selye János Egyetemet, s akik úgy döntenek, hogy Szlovákiában tanulnak tovább, azoknak szükségük lesz az érettségi bizonyítványuk hiteles szlovák fordítására. Az ilyen hiteles szlovák fordítás, amit Szlovákiában is annak ismernek el, nem egyenlő a magyarországi fordítóirodák által lepecsételt fordítással, sem az OFFi vagy más néven Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda által kiadott fordítással.

Mit jelent az, hogy hiteles szlovák fordítás?

Szlovákiában a bizonyítványokról, diplomákról készült hiteles fordítás azt jelenti, hogy a minisztériumban bejegyzett ún. hiteles fordító készíti el ezt a fordítást, ellátja bélyegzőjével, ha pedig papír alapon készíti el, akkor átköti szlovák szalaggal is.

Az ilyen munkát bejegyzi a saját nyilvántartásába, majd ugyanez a nyilvántartás később ellenőrizhető lesz a minisztérium weboldalán is. Tehát az ilyen hiteles szlovák fordítás, amit bizonyítványról, érettségiről vagy diplomáról készítenek, később is visszakereshető, ellenőrizhető.

Amennyiben a Selye János Egyetemen szeretne továbbtanulni, szívesen segítünk az iskolai papírjai, igazolásai, vagy érettségi bizonyítványa hiteles szlovák fordításában. Önnek nincs más dolga, mint az eredeti dokumentumokat eljuttatni mihozzánk. Mi lefordítjuk az iratokat, majd lepecsételjük és összefűzzük az eredetivel, utána pedig visszajuttatjuk Önnek.

Hiteles másolat készítése Szlovákiában

Ha mégsem szeretné az eredeti papírt hozzáfűzni, akkor a szlovákiai közjegyző (notár) tud róla hiteles másolatot készíteni. Bármelyik notár, vagy közjegyző hiteles másolatot készíthet, de ugyanilyen hiteles másolat készíthető Szlovákiában a városházán is, az anyakönyvi hivatalban.

Az ilyen hiteles fénymásolatok szintén bejegyzésre kerülnek egy nyilvántartó könyvbe, kapnak egy sorszámot, Önnek pedig, mint a fénymásolást kérvényezőnek, alá kell írnia, illetve meg kell fizetnie a hiteles másolat díját, aminek a mértéket egy rendelet határoz meg. Emellett fel kell mutatni a személyi igazolványát vagy útlevelét, ami alapján a közjegyzői iroda dolgozója vagy az anyakönyvvezető rögzíti, hogy ki is az, aki a fénymásolatot kérte.

Bizonyítványok, érettségi bizonyítványok, oklevelek és diplomák hiteles fordítása szlovákra elérhető áron, gyorsan, egyszerűen.

A kész fordítást e-mailben és postai úton juttatjuk vissza Önhöz, vagy átvehető irodánkban.

Részletekért hívjon minket most: 06 30 219 9300!

Vagy írjon nekünk egy e-mailt a glajtos@yahoo.com e-mail címre.