Angol nyelvoktatás cégeknek

Angol céges nyelvtanfolyamok vezetőknek és dolgozóknak, az irodában vagy online, kezdőtől a haladóig. Angol anyanyelvű oktatók, vállalati nyelvoktatás Budapesten vagy más városokban. 

A business világában bizony kell az angol tudás, főleg a business English. Bizonytalannak érzi magát, amikor angolul beszél? Sokat kell külföldi partnerekkel tárgyalnia és jól jönne egy kis üzleti angol? Vállalati angol kurzusok, céges nyelvoktatás, vállalati nyelvtanfolyam kihelyezett tanfolyam keretében. Válasszon minket!

Kihelyezett nívós céges nyelvórákat adunk megfizethető áron. Mostantól Budapesten és a nagyobb hazai városokban céghez megy a nyelvoktatás.

Anyanyelvi oktatókkal dolgozunk, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek és tanulóbarátok.

Üzleti angol – amit Budapesten kínálunk:

  • Angol anyanyelvű oktatók
  • Szintfelmérők, kiscsoportok
  • Interaktív órák (saját szakmai anyagok)
  • Beszédszituációk eljátszása (felkészítjük a kért beszédhelyzetekre)
  • Magas fokú Business English
  • Nyelvi specializációk (IT, marketing, jogi, HR, pénzügy)
  • Felkészült, kedves oktatók, közel 10 év tapasztalat
  • Irodában vagy online

A Bilingua Fordítóiroda Budapest kurzusainak köszönhetően az alkalmazottjai angol nyelvtudása magabiztos lesz. Külföldi rendezvényeken és konferenciákon is megállják majd a helyüket. Megfelelő szókinccsel tudnak majd beszélni a cég termékeiről, működéséről.

Tanfolyamainkat három szinten indítjuk: kezdő, haladó és profi. A nyelvtanulóink mindig a szintjüknek megfelelő képzésben részesülnek. Mindhárom szinten nagy hangsúlyt fektetünk a beszédkészségre, emellett még kiemelt figyelmet fordítunk az írás fejlesztésére is. Nem lesz olyan angol nyelvű levél, amit a dolgozói ne tudnának megírni. A kurzusok tananyagait az üzleti élet, céges kommunikáció világa adja, továbbá speciális kitekintést kínálnak az egyes országok kultúráiba. Az alkalmazottai így külföldi rendezvényeken és itthon is választékosan tudják majd kifejezni magukat.

Szakmai angol képzés Budapesten

Tanuljon az irodában vagy az otthonában, akár online is elvégezheti szakmai angol tanfolyamainkat. Anyanyelvű tanárainktól csakis a jó kiejtést fogja elhallani, így Ön is azt tanulja majd meg. Az egyszerűbb nyelvi fordulatoktól haladunk a bonyolultabb kifejezésekig, figyelembe vesszük a gyorsan változó IT világ új szavait, s meg tudjuk beszélni, ha bármi kérdése van.

Egyéni céges nyelvoktatás angol nyelven, az Ön igényeire szabva. Beszéljen, fejlődjön, legyen magabiztosabb, és tegye még hatékonyabbá az angol kommunikációját. Velünk bármilyen kihívás gyerekjáték lesz. Mondja el, mire van szüksége, minek tudná a legnagyobb hasznát venni, s olyan szakmai angol anyagot állítunk Önnek össze, ami érdekes és hatékony, ugyanakkor szórakoztató is lesz.

Céges nyelvoktatás nem csak nagy cégek részére. A hazai kis és középvállalatokat is szívesen kiszolgáljuk. Az idén már csak korlátozott számban tudunk új ügyfeleket fogadni, így keressen minket mielőbb!

Munkahelyi angol tanfolyamok

Vállalatoknak, kisebb cégeknek tartunk üzleti angol nyelvoktatást rugalmas időkerettel, egyéni vagy csoportos felkészüléssel. Oktatóink magasan képzett, anyanyelvi beszélők, akik a munka világát veszik alapul a tananyagok összerakásában. Kiemelt figyelmet fordítunk a beszéd- és íráskészség fejlesztésére. A készségfejlesztések során szituációs feladatokat is tartunk, amelyekben telefonhívásokat, videóchateket, rendezvényeket, fogadásokat játszunk el. A tanulók így könnyen hozzászoknak, hogy idegen nyelven folytassanak párbeszédeket, írjanak leveleket.

Minden vállalati nyelvtanfolyam előtt szintfelmérést végzünk, hogy megállapítsuk a tanulók szintjét. Ezután a szinteknek megfelelően rakjuk össze a business English kurzusanyagokat és a csoportokat. A tanulók az előzetes nyelvtudásuknak megfelelő szinten tanulnak angolul. Gyakorlatorientált órák, üzleti angol nyelvfejlesztés releváns szókinccsel, garantált siker a felkészítésben. Folyamatos visszajelzést adunk a tanulóinknak, így láthatják, hogy mennyit fejlődtek a szakmai angol tanfolyamaink során.

Tanulóink elégedetten és magabiztos nyelvtudással távoznak a tanfolyamainkról. A tőlünk kapott nyelvtudással a tanulók bármilyen üzleti vagy munkaügyi helyzetben helytállnak. Többé nem lesz kihívás a külföldi partnerekkel való tárgyalás.

Egyénre szabott szakmai angol nyelvtanfolyam Budapesten vagy más városokban (Szeged, Miskolc, Nyíregyháza, Kecskemét, Pécs, Kaposvár, Debrecen, Győr, Sopron és Székesfehérvár, valamint Szombathely és Hatvan területén)

Céges angol nyelvoktatás kapcsán hívjon minket még ma!