Fordítás árak

Fordítás árak: 2,00 Ft / karakter (erre nem jön áfa)

A Bilingua Fordítóiroda a legtöbb nyelv esetén 2 Ft / karakter áron dolgozik, s vállaljuk a legtöbb szöveg gyors és precíz fordítását, szakfordítását legyen az műszaki, jogi, gazdasági, egészségügyi vagy bölcsészettudományi szöveg.

Az északi nyelvek (svéd, dán, norvég) esetén az ár meghatározása egyedi úton történik, mindig a fordítandó szöveg megtekintése után küldjük el Önnek az ajánlatunkat és ezek a nyelvek 3,10 Ft / karakter áron fordíthatók le. A mongol fordítás díja 2,50 Ft / karakter.

Mivel jelenleg alanyi áfa mentesek vagyunk, ezért a fordításra nem jön áfa.

Fordítás, szakfordítás, tolmácsolás Budapesten és az ország más városaiban. Gyors ügyintézés, gyors fordítás készítése elérhető árak mellett.Hívjon most a

+36-30/219-9300 számon

vagy kérjen ingyenes ajánlatot írásban, munkanapokon 1 órán belül válaszolunk levelére!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx, png, .jpg, .zip vagy .rar formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételnek nem felelnek meg, akkor kérjük, hogy WeTransfer segítségével küldje el nekünk.2GB méretig bármennyi és bármilyen formátú file küldhető. Kérjük, hogy címzettnek az info@bilingua.hu e-mail címet adja meg.